2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43552 بازدید | 588 پست
ببین چقدر از قبل در موردش فکر کرده بوده عوضی

خیلی نگران دامادمون شوخی کرد ولی هنوز از آب جوش که بابام ریخت اونجاش 

درد داره میگم نکن بیضه هاش طوری شد باشه

منم موندم یعنی خدا کنه یک طوری بشه اونجاش از وار بیوفته جلو خواهرم زبونشون درآورد که میرم با زنا ترک ...

باورم نمیشه و واقعا نمیدونم خواهرت باید چه رفتاری نشون بده که درخور یه همچین بی شرمی باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم موندم یعنی خدا کنه یک طوری بشه اونجاش از کار بیوفته جلو خواهرم زبونشون درآورد که میرم با زنا ترک ...

خدا به داد خواهرت برسه با این شوهرش، دوحالت داره یا از مخ تعطیله یا عمدی میگه خواهرتو ناراحت کنه. 

خیلی نگران دامادمون شوخی کرد ولی هنوز از آب جوش که بابام ریخت اونجاش درد داره میگم نکن بیضه هاش طور ...

به درک. حقش بود. الهی ناقص شده باشه. اینجور ادما به جای دایی بهتره خاله شن اینقدر که خاله زنکن

باورم نمیشه و واقعا نمیدونم خواهرت باید چه رفتاری نشون بده که درخور یه همچین بی شرمی باشه

خیلی نگران دامادمون شوخی کرد ولی هنوز از آب جوش که بابام ریخت اونجاش 

درد داره میگم نکن بیضه هاش طوری شد باشه اخه داره از درد میو فته داره میمیره نکن ناقص شده

به درک. حقش بود. الهی ناقص شده باشه. اینجور ادما به جای دایی بهتره خاله شن اینقدر که خاله زنکن

داره از درد میمره خواهرم رفت بهش پماد زد ولی اثر نکرد اگر طوری بشه چی خواهرم بچه نداره داشت گریه میکرد دوتا بیضه هاش میسوز من میترسم ناقص شد باشه 

داره از درد میمره خواهرم رفت بهش پماد زد ولی اثر نکرد اگر طوری بشه چی خواهرم بچه نداره داشت گریه میک ...

🥴🥴بابات کی اب جو ش ریخت اب حالا اب دقیا هموجاش ریخت چه هانواده عجیبی ، ولی دامادتون از مخ تعطیله 😐🤕

داره از درد میمره خواهرم رفت بهش پماد زد ولی اثر نکرد اگر طوری بشه چی خواهرم بچه نداره داشت گریه میک ...

بهتر. راحت تر میتونه از این مرتیکه طلاق بگیره. خواهرت چه دلش خوشه اونجاشو براش داره پمادم میزنه؟ من بودم یه بار دیگه آب جوش میریختم مطمئن شم کامل ناقص شده فکر خیانت نزنه به سرش

بهتر. راحت تر میتونه از این مرتیکه طلاق بگیره. خواهرت چه دلش خوشه اونجاشو براش داره پمادم میزنه؟ من ...

خواهرم دلش نمی‌خواست دامادمون تو گوشش هی میگفت درد داره بیا بزنه درد دارم مجبور شد 

تا داماد تون باشه از این نمکا جلو جمع نریزه

یعنی تمام کرد یک عربده کشید من گفتم اونجاش کامل ناقص شد گریه اش گرفت از شدت درد بعد یک از مهمان ها دست بابام گرفت گفت نکن دیگه اونجاش ناقص بشه جواب خانواده چی میده بابام کتری رو برداشت