2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 41928 بازدید | 562 پست

چه قدر دامادتون منه😂تو جمع خانوادگیشون گفتن فلانی زن گرفته زنش داره طلاق می گیره  من گفتم اشتباه می کنه داره خونه زندگی و بچه هاشو میده دست هوو می‌ره باید فلان  سم که معلوم نمیاد  می‌ریخت تو‌غذای شوهرش  کم‌کم می کشتش تا خونه و ماشینش به خودش می‌رسید بعد م شوهر می کرد.😂البته به خدا پاش برسه قاتل نیستم اون حرف ها از حرصم زدم فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خواهرت بگو همه‌ی اون جمع رو دوباره دعوت کنه همونجا جلو همه دومادتونو ببوسه بزارش کنار ...دومادتون ده سالشه احیانا؟مردم جونشونو واسه زنشون میدن اونوقت این سناریو قتله دختره بیچاره رو توو جمع چیده که بگه من زرنگم؟زنم که هیچ ارزشی نداره خانوادشم انقد بی دست و پا هستن که نمیان سراغه دخترشونو بگیرن پلیسه اینترپل هم بوقه... اینکه بگم شوخی کرده چیزی نیس.. کلا برای من قابله قبول نیست چون پشته هرشوخی یه حرفه جدی پنهان شده... که نشون میده اون آدم توو خلوتش هزار بار به حرفی که زده فکر کرده.... و در واقع با این حرفش گربه رو دره حجله کشته و زهره چشم گرفته...اینم اضافه کنم که من با آدمی که انقد سطحش پایینه و کوته فکر و بی شخصیته و حتی حرفه دهنش رو نمیفهمه یا نمیدونه حرفش خیلی گنده‌تر از اندازه دهنشه کنار نمیام و کاری میکنم اون حرفه گنده راهه نفسشو ببنده و خفه بشه... در راستای اثباته صحبتم هم عرض کنم خدمتت که اگر توی اون جمع بودم خطاب به دومادتون میگفتم آقای فلانی نیاز نیست انقد به خودت سختی بدی تا ترکیه بری اسیده مرغوب برات کنار گذاشتم که هر وقت خیانت کردی بیام گالون گالون بیریزم توو حلقت که اگر از شرمه خیانته خودت نمردی و آب نشدی بری توو زمین با اسید آب بشی بری توو فاضلاب...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
نخیر میلیاردر هم باشند به اونا مربوط نیست مگه اینکه موقع عقد تعهد محضری داده باشند برای اینکار ،اینم ...

همون امضای توی عقد نامه دلیل بر تعهده مهریه دین بر گردن مرد هست و لزوما اگه مالش کفایت نکنه بابد حتما پدر همسر بپردازه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

چه برنامه ریزی هم کرده

کراش زدن رو پروف این کاربر پیگرد قانون دارد... اینجانب بچه مثبت😎😂 عکس پروفمم کوک😍❤️😁اسمم ریحون  بعضی دوستام بهم سوجین هم میگن به دلیل شباهت اسمم به سوکجین به اینجانب لقب خواهر نداشته جین رو دادن😔😂😎 برام صلوات میفرستید؟ مشکلات زندگی مثل دستمال کاغذیه یکی رو برداری اون یکی میزنه بیرون... فکر کنم مشکلات روم کراش زدن.... مثل ماه از میشوم و یاد میگیرم حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم.... خب خب بسه یه کم از خودم بگم 😁 «مثلا تا الان داشتم از خواجه حافظ شیرازی حرف میزدم😂» دختری پر امیدم..... مشکل دارم مثل همه... مثل همه ناراحت میشم  ... کسی حمایتم نمیکنه......خلاصه زندگی باهام یاری نمیکنه... ولی امیدوارم....  امید مثل کلید خوشبختیه بالاخره که به در بسته میرسیم..... در کوچه پس کوچه های زندگی نوای امیدیست که مرا میخواند.... اعع مثل اینکه نوای امید منو میخونه برم ببینم چی کار داره 😂😂😁   ✓✓ﻣﻦ ﻧﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯﻗﻔﺲ ﺍﺯﺍﺩ ﮐﻨﯿﺪ..... ﻓﻘﻂ ﻗﻔﺲ ﺭﺍ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﮐﻨﯿﺪ !! 😂✓✓

نوارت گیر کرده اسی هرکی هرچی میگه تو میگی تازه اونم خارج کشور    حالا قتل مگه داخل و خارج داره

ولی نگران نباش من از این جور ادما زیاد از نزدیک دیدم مشکل روانی دارن ولی در عین حال مثل چی هم میترسن

و کاش همونجا میگفتید که دیگه کلا فکرشو از ذهنت بیرون کن چون جلو کلی ادم خودت اعتراف کردی کلی شاهد هست غلطی بخوای بکنی

والا همچنان ریزش رو دارم ولی به شدت سابق نیس ظاهر موهام مشکلی نداره یعنی ببینی متوجه کم پشتیش نمیشی ...

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

والا همچنان ریزش رو دارم ولی به شدت سابق نیس ظاهر موهام مشکلی نداره یعنی ببینی متوجه کم پشتیش نمیشی ...

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

سلام عزیزم من ساکن شیرازمقبلا برای ریزش مو و رشد مو تحقیق میکردم باهات اشنا شدم که ریزش شدید داشتیال ...

سلام عزیزم من ساکن شیرازمقبلا برای ریزش مو و رشد مو تحقیق میکردم باهات اشنا شدم که ریزش شدید داشتیال ...