2777
2789

مادرشوهرم همیشه جلوی شوهرم میگه من عاشق بچهامم هیچ حس و عشقی تو دنیا بالاتر از رابطه مادر و بچه نیست

میگه من نمیتونم بچهامو نبینم،باید هر روز ببینمشون(شوهرم روزی ۴بار میگه خونه مادرشوهرم)،شوهرم ۲۸ساله،چطوری منم شوهرمو سمت خودم بیارم؟

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلوی شوهرم خیلی غیرمستقیم میگه ادم مادرش مهمه،مادرش باید اولویت باشه،بنظرتون میشه شوهرم بفهمه و دستش رو بشه؟

یعنی چی دستش رو میشه؟

خب بچشه دوسش داره شوهرتم بلاخره مادرشو دوس داره چرا میخوای سعی کنی همدیگرو نبینن ؟

به آیندت فکر کن به این که یه روز خودتم مادر میشی کارما وجود داره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یعنی چی دستش رو میشه؟خب بچشه دوسش داره شوهرتم بلاخره مادرشو دوس داره چرا میخوای سعی کنی همدیگرو نبین ...

مردی که ازدواج کرده روزی ۴ بار داره می‌ره خونه مامانش. بعد اسی نگران کارما باشه؟ 

خب پسرشه دوسش داره 

ولی اینکه اینطوری جلوی تو میگه طبیعی نیست

فقط حواست باشه حساسیت نشون ندی از خودت وقتی داره تعریف میکنه اتفاقا تو هم تایید کن حرفاشو بزار بدونه مهم نیست برات اینطوری شوهرت میاد سمتت...

مردی که ازدواج کرده روزی ۴ بار داره می‌ره خونه مامانش. بعد اسی نگران کارما باشه؟

خب باشه مگه چیه ؟ من واقعاً ایرادی نمیبینم 

وقتی داخل یه کوچه هستن خب معلومه ده بار هم میره مگر اینکه خونشونو عوض کنن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب باشه مگه چیه ؟ من واقعاً ایرادی نمیبینم وقتی داخل یه کوچه هستن خب معلومه ده بار هم میره مگر اینکه ...

نمیزارن عوض کنیم

جلوی شوهرم خیلی غیرمستقیم میگه ادم مادرش مهمه،مادرش باید اولویت باشه،بنظرتون میشه شوهرم بفهمه و دستش ...

به حق چیزای نشنیده, دستش رومیشه چیه واقعا؟ خب مادر و پسرن همو دوست دارن

روزای خوب منم میاد

خانوما خواهشا ببخشیدا ولی اراجیف نبافید...از اداره جایی دعوت شدیم ی روانشناس اومد صحبت کرد ک مادرها لطفا جلوی پسرتون نگید وای مادر من خیلی دوست دارم .وای مادر اگ نبینمتون دق میکنم و صد حرف دیگه .اینجوری فقط زندگی پسرشون وارد تنش دوجانبه ای میشه و حتی پسرش نمیتونه زندگیشو اداره کنه ..اتفاقا مادر باید بجای این حرفها برعکس عمل کنه بیشتر سفی کنه پسرشو سمت زنش بکشونه راحتشون بزاره .دست رو نقطه ضعفشون نذاره .من قشنگ اسی رو درک میکنم ..شماهایی ک میگید وا پسرشه بزار سرتون بیاد اونوقت ببینم باز اینجوری هستید ...خواهش میکنم قبول کنید ک واقعا حسادت مادرانه هست و بیداد میکنه و متاسفانه بیشتر طلاقای امروز بخاطره دخالت همین مادره

به حق چیزای نشنیده, دستش رومیشه چیه واقعا؟ خب مادر و پسرن همو دوست دارن

شاید شما برات مهم نیست

شایدم‌تجربه نکردی ک شوهرت اجازه نده تو پاتو از خونه بیرون بزاری،خودش هم سرکار رفتنی بره پیش مادرش،از سر‌کار برگشت بره پیش مادرش خستگی در کنه،چای بخوره و حرف بزنن،بعد بیاد خونه پیش تو شام بخوره دوباره بره پیش مادرش

و اینایی که میگم هر رووووز باشه حتی امکان نداره ۱ روز اتفاق نیفته