2777
2789
عنوان

بنظرتون دستش رو میشه❓️❓️❓️❓️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 19 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شما برات مهم نیستشایدم‌تجربه نکردی ک شوهرت اجازه نده تو پاتو از خونه بیرون بزاری،خودش هم سرکار ...

عزیزم من درمورد رفتار همسرتون نسبت بهت نظر ندادم که, شمام توضیحی ندادی, فقط گفتی هی میره خونه مادرش و دستش رومیشه من گفتم این حرفت منطقی نیست,چون بالاخره مادرو پسرن, فکرکن شما میشه مادرتو دوست نداشته باشی؟

روزای خوب منم میاد

ببینید ۴بار خب زیاده رویه ولی خب چه اشکالی داره روزی نیم ساعت بره مادرشو ببینه چرا همه با مادرشوهر لجن والا منم مادرشوهر دارم با اینکه اذیتمم میکرد اوایل ولی قطع رابطه نکردم به مرور درست شد البته ما هفته ای یک بار میتونیم بریم چون راهمون دوره....هرچی نباشه یه مادر برای بچش از وقتی بدنیا میاد زحمت میکشه چه دختر باشه چه پسر پس اون بچه هم به جبران اون لطف و زحمت میتونه حداقل بهش سر بزنه.اگه خونه مامان خودتم تو همون کوچه بود چند وقت یبار سرمیزدی؟!باور کن از وقتی شوهرت میرفت سر کار تا وقت اومدنش پیش خانوادتی...پدر مادرا عمر بودنشون پیشمون زیاد نیست تا هستن باید قدر بودنشو دونست تا وقتی از بین ما رفتن پشیمون نباشیم و ای کاش و حسرت تو ذهنمون نیاد

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
ببینید ۴بار خب زیاده رویه ولی خب چه اشکالی داره روزی نیم ساعت بره مادرشو ببینه چرا همه با مادرشوهر ل ...

اخه روزی نیم ساعت نیست،هر دفعه بین ۲ تا ۴ساعت میمونه اونجا،میتونم بگم من ۲۴ساعت تنهام

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚