پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 551 عنوان برای ادم سرما خورده چه غذایی غیر سوپ بهش بدم 51 بازدید | 8 پست گوشت فقط مرغ داریم با چرخکرده خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧 دیروز | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 7858 تو خونه ما هرکی سرما میخوره جوجه کباب میکنم از سوپ بهتر خورده میشه به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
پاستیل_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 551 تو خونه ما هرکی سرما میخوره جوجه کباب میکنم از سوپ بهتر خورده میشه باچی مزه دارش میکنین خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت تو دلمه🥺🫧
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 7858 باچی مزه دارش میکنین ابلیمو و اب پیاز زعفرون ونمک به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 603 نخود پخته با ابشمیتونی براش دمنوش پنیرک هم درست کنیالبته اینا ربطی به چیزی که پرسیدی نداره ولی برای سرماخوردگی عالیهبا مرغ هم میتونی حلیم بپزییکم بلغور گندم رو با برنج نیم دون بزار خوب بپزه بعد مرغم جدا بپز و خوب له کن و بریز