2777
2789
عنوان

شما چندتا دندون خراب دارید چندسالتونه چندتا بچه شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 101 پست
من ۳۰سالمه ۲بچه شیردادم همه خراب و عصب کشی هستن و اسیاب ندارم اصلا

منم همینم سالم ندارم دیگه...بعد دوقلو هارخیلی خراب شد🥲

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
آره ولی مثلا چند تا از دندونهای خودت رو باید داشته باشی بینش هر جا خالی باشه مصنوعی میذارن که به دند ...

اها پس پروتز ثابت هست...

من ک سالم ندارم دیگه 🥲جلویی هامم دارن سوارخ میشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوقلو خ سخته خداقوت، فداسرت عزیزم کم کم درست کن قسطی

قربونتون...الان 5سالشون شده دیگه ...

توکل بر خدا ان شاء الله  هممون مشکلاتمون حل بشه 

قربونتون...الان 5سالشون شده دیگه ...توکل بر خدا ان شاء الله هممون مشکلاتمون حل بشه

منم یکی ۷ساله و یکی ۲ساله دارم میخام ازسال بعد کم کم درستشون کنم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اها پس پروتز ثابت هست...من ک سالم ندارم دیگه 🥲جلویی هامم دارن سوارخ میشن

خب اگه توانایی مالیشو داری درست کن اگه هم نداری که چاره ای نیست ولی از الان برای کشیدن اقدام کن چون پروسه ی کشیدن یه ۶ ماهی طول میکشه

خب اگه توانایی مالیشو داری درست کن اگه هم نداری که چاره ای نیست ولی از الان برای کشیدن اقدام کن چون ...

وای کشیدن میترسم هم پسرمو شیر میدم کوچیکه سختمه

وای کشیدن میترسم هم پسرمو شیر میدم کوچیکه سختمه

مشکلی نداره 

اصلا چیزی نمیفهمی حداقل عقبی ها اونایی که ریشه هستن رو برو بکش که یه کم کارت جلو بیوفته.چون هر هفته کاملا اوکی هم که باشی ۳ تا بیشتر نمیکشن.تازه بعد از کشیدن کامل دوماه وقت میدن بهت تا لثه کاملا صاف بشه بعد قالب گیری میکنن خود ساخت دندونت هم یک ماه طول میکشه

منم یکی ۷ساله و یکی ۲ساله دارم میخام ازسال بعد کم کم درستشون کنم

خداروشکر من قبلا بیشترشون رو درست کردم یه تعداد از دندونام تو بارداری با ظاهر سالم از ته کنده شدن از داخل خراب میشد دندونام که دکتر گفت ارثی هست و کاریش نمیشه کرد حالا باید اونا رو ایمپلنت کنم میگه هر واحد ۳۲ میلیون🥲🥲

خداروشکر من قبلا بیشترشون رو درست کردم یه تعداد از دندونام تو بارداری با ظاهر سالم از ته کنده شدن از ...

خداروشکر ان شاء الله  همیشه سلامت باشی💖💖

خداروشکر من قبلا بیشترشون رو درست کردم یه تعداد از دندونام تو بارداری با ظاهر سالم از ته کنده شدن از ...

نه من پرسیدم هرواحد ۱۶تا۱۸ نهایتش ۲۵

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید