2777
2789
عنوان

شما چندتا دندون خراب دارید چندسالتونه چندتا بچه شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 101 پست
آره این دکتره گرون میگه البته به من گفت احتمالا پودر استخوان لازم باشه با اون اینقدر میشهولی در کل ی ...

ممنونم ان شاء الله  همیشه سلامتی باشین💖💖💖

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره این دکتره گرون میگه البته به من گفت احتمالا پودر استخوان لازم باشه با اون اینقدر میشهولی در کل ی ...

پودر استخوانم بین ۲تا۶ملیون 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
👍👍کدوم شهری؟من اصفهانم تابستون یه دکتر دیگه ایمپلنت رو میگفت ۲۱ میلیونشما تازه پرسیدی؟آخه این یکی ...

بله روز شنبه پرسیدم اصفهانم

خصوصی یا کلینیک؟آدرسشو میدین؟

خواستم بگم اصفهانم همین حدوداس اشتباهی فرستادم پیامو از اصفهان نمیشناسم من اطراف شهرکردم

خواستم بگم اصفهانم همین حدوداس اشتباهی فرستادم پیامو از اصفهان نمیشناسم من اطراف شهرکردم

همونه که ارزونتره چون تو شهرهای کوچیک باانصافترن

البته خب برندها هم با هم فرق دارن اینجا سوییسی و آمریکایی بود ایمپلنتشون فکر کنم کره ای ها ارزونترن

همونه که ارزونتره چون تو شهرهای کوچیک باانصافترنالبته خب برندها هم با هم فرق دارن اینجا سوییسی و آمر ...

اره گف کره این