2777
2789
عنوان

شما چندتا دندون خراب دارید چندسالتونه چندتا بچه شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 101 پست
عزیزم جراحیت سختت بود؟منم دوتا کیست دارم😔

نه 

دندون از لحاظ سالمه سالم بود شکستی هم نداشت 

رفتم دکتر یک هفته قرص و آمپول پنی سیلین داد 

بدون بی حسی روشو باز کرد باورت میشه اصلا بدون درد ،مواد گذاشت گفت بعد دو هفته بیا 

بعد رفتم تقریبا شبیه عصب کشی بود چون عصب دندان مرده بود درد نداشت البته بی حسی هم زد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من قبلا سالی دو سه بار مجبور بودم برم دندونپزشکی،از بس که پر میکردن،می افتاد... اما از ۷ سال پی ...

ممنون ولی فعلا نمیتونم واقعا😔😔خدا کنه از این خرابتر نشن فعلا

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
جنس دندونات خوبه ماشالله رسیدگی و چکاپ فوق العاده اش کرده من هر سال دندون پزشکی هستم اما دکترم گفته ...

فکر نمیکنم جنس دندونام زیاد عالی باشه بنظرم معمولین ولی خب ار بچگی بهم‌سخت میگرفتن من هرشب باید نخ‌دندون، مسواک و هفته ای دوبارم‌دهانشویه استفاده میکردم واقعا بی تاثیر نبوده از طرفی قبل از بارداری و تو نه ماه بارداری و حتی دوران شیردهی مرتب مکملامو‌استفاده‌کردم. یکم رسیدگی فقط لازم داره وگرنه دندونامون زود خراب نمیشن 

ممنون ولی فعلا نمیتونم واقعا😔😔خدا کنه از این خرابتر نشن فعلا

حتی اگه شده یه تیکه طلا بفروش،پشیمون نمیشی

من ۷ سال پیش ۴ میلیون هزینه کردم ده تا دندونمو درست کرد،اون موقع ۴ میلیون خیلی پول بود

19 سالمه مجردم ۳ تا دندونامو پر کردم یکیشو کشیدم یکیش عصب کشیه دو سه تاشم باید پر و عصب کشی بشه دندون عقلم کلا ۴ ماه نیست در اومده دیروز متوجه شدم ی لک قهوه ای افتاده روش😐مرتبم مسواک میزنم ارثیه جنس دندونامون اصا خوب نیست خیلی بابتش ناراحتم قیمت گرفتم پر کردن ۶ تومن بدون عصب کشی یا روکش

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

حتی اگه شده یه تیکه طلا بفروش،پشیمون نمیشیمن ۷ سال پیش ۴ میلیون هزینه کردم ده تا دندونمو درست کرد،او ...

عزیزم طلا ندارم قبلا خیلی سال پیش فروختم هیچی ندارم ....

فکر نمیکنم جنس دندونام زیاد عالی باشه بنظرم معمولین ولی خب ار بچگی بهم‌سخت میگرفتن من هرشب باید نخ‌د ...

همهی این کار ها رو ما هم کردیم 

یعنی من روزی سه مرتبه مسواک یک روز درمیان دهان شویی شیر و ماست خوردن سر جان تا ۲۳سالگی یدونه خراب نداشتم 

باردار که شدم دونه دونه خراب شدن البته دکتر نرفتن هم اوایل بخاطر ترش از دندون پزشکی یکم خرابی هارو بیشتر کرد 

اما تا حالا دندون درد نکشیدم همه دندونام از لحاظ ظاهر سالم بودن اما تو افتضاح همه نیاز به عصب کشی بعضی ها اصلا سوراخ شدگی و شکستگی هم نداشت

من ازت بزرگترم دوتا پسر دارم اونام بزرگه ن ..ولی یه دندونم همون ۱۹ سالگی وقتی بارداربوده م فاتحش خونده شد بعد عصب کشی شکست بازم الان همش مواد 🙁بقیه دندونام شکر خدا سالمه ولی خوب یکسال دکتر نرفتم دیگه نمیدونم خراب داشته باشم یانه، ‌‌دندون جنسش مهمه اکثرا ژنتیکیه به مسواک زدن و اینا نیست واقعا ..من ترشی هم زیاد میخورم که برای دندون بد‌‌اصلالبنیات هم نمیخورم بدم میاد واسه همین فک میکنم جنس دندونام خوبه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
19 سالمه مجردم ۳ تا دندونامو پر کردم یکیشو کشیدم یکیش عصب کشیه دو سه تاشم باید پر و عصب کشی بشه دندو ...

چقدر گرون اینجا دونه ای 2ونیم 3تومن بدون روکش...

19 سالمه مجردم ۳ تا دندونامو پر کردم یکیشو کشیدم یکیش عصب کشیه دو سه تاشم باید پر و عصب کشی بشه دندو ...

من رشت‌م، پر کردن ساده دو تومن، البته جاهای گرونترم هست ولی این دکتره کارش خوب بود همینو رفتم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

من رشت‌م، پر کردن ساده دو تومن، البته جاهای گرونترم هست ولی این دکتره کارش خوب بود همینو رفتم

چقد خوب 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

عزیزم طلا ندارم قبلا خیلی سال پیش فروختم هیچی ندارم ....

پول پس انداز کن 

ما هم یک دوره دستمون عقب بود توی تولدم هستیم یا شوهرم هرچی پول بهم میزدن خونواده یا شوهرم یک سال خرج نکردم ،بعدش باهاش دو سال پیش فک منم چهار تا درست کردم

چقدر گرون اینجا دونه ای 2ونیم 3تومن بدون روکش...

هعی چی بگم

چقد خوب

آره پیدا بیشتر بگردی، بعضیا پول اسم و جای مطبشونو میگیرن

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن