2777
2789
عنوان

این هیزه یا خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 107 پست
حالا یادم رفت یه چیزی بگم دیروز اتفاقی فهمیدم ‌که این با اینکه دبیره داشته واسه کنکور میخونده و امسا ...

خودتو کنجکاو شدیا آخه اون سی توهفده من واقعیت گفتم برو تجربه کن ولی تو این یه مورد احتمال اینکه سواستفاده بشه ازت زیاده

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم یعنی منظورت اینه قصدش جدیه این فرد که بخاطرش تاپیک زدم ؟

عزیزم اول از همه که سن شما خیلی کمه برای ازدواج هنوز زوده 

اصلا نباید وارد همچین روابطی بشی چه برسه به ازدواج فقط رو درس تمرکز کن 

دوم اینکه این آقا طبق گفته خودت که (حدود ۳۰ سال حدس زدی)

خیلی از شما بزرگتره و یه اختلاف سنیه خیلی بزرگ هست این وسط حتی اگه ۱۰ سال باشه بازم زیاده

بنظرم اصلا مناسب هم نیستین 

و اینکه خب ممکنه ازت خوشش اومده باشه چند وقته همو می‌شناسین ؟

اگه خیلی وقته و الان تازه یاد شما افتاده که بیخیالش شو

ولی اگه تازه همو شناختین شاید از شما خوشش اومده

رابطه ی آشنایی و دوستی چیز بدی نیست اگه یکم صحبت کنین میتونین مزه دهن طرف رو بفهمین اگه میخای انقدر زود وارد رابطه جدی و ازدواج بشی بهش بگو بیاد خاستگاری ولی اگه نمیخای بیخیال شو

چون بنظرم خیلیی زوده هنوز برات تو خیلی چیزارو تجربه نکردی درحالی که این آقا خیلی چیزارو از سر گذرونده ....

خودتو کنجکاو شدیا آخه اون سی توهفده من واقعیت گفتم برو تجربه کن ولی تو این یه مورد احتمال اینکه سواس ...

نگران نباش حتی اگه از بقول دخترا از عاشقی بمیرم هم هیچوقت شمارمو بهش نمیدم که بخاد ازم سو استفاده کنه ولی خب کاش اینطوری نبود و قصدش جدی بود

خب دیگه منم حرفم همینه عزیزمایشون یه لیست به شما دادن و شما رفتین برای دید و بازدید و پسند انگار ببخ ...

نمیخام دیگه چیزی بگم فقط اینکه اگه زن کالا میدید میگفت فقط زن میخام اونم خوشکل باشه حتماااا 

ب این میگن کالا دیدن زن چرا شان خانما رو پایین میارین ..معلوم کسی ک عاقل باشه واسه ازدواجش معیار تعیین میکنه ..دختراهم همینطورن ملاک میذارن حقوقش چندباشه خوشتیپ باشه تحصیلاتش چقد باشه  

وقتی کسی با معیار ادم نزدیک باشه قطعا علاقه هم میاد. چون هدفشون تو ازدواج  بهم نزدیکتر   کشمکش کمتر .فرهنگا نزدیکترن و خیلیا چیزای دیگه .

ان شالله موفق باشه چ خوووب پس شماهم فعلا بشین درستون بخونین ...شاید واسه همین گفته شرایطش نداره و می ...

نگران نباش حتی اگه از بقول دخترا از عاشقی بمیرم هم هیچوقت شمارمو بهش نمیدم که بخاد ازم سو استفاده کنه ولی خب کاش اینطوری نبود و قصدش جدی بود و چشم الان واقعا تمام سعی خودم هم روی همینه که تمرکزم روی درسم باشه ولی خب بازم یه وقتایی حالم دگرگون میشه

نگران نباش حتی اگه از بقول دخترا از عاشقی بمیرم هم هیچوقت شمارمو بهش نمیدم که بخاد ازم سو استفاده کن ...

آخای هر چی رقم بخوره همون میشه ایشالا تو زور نزن به چیزی زندگی عادیتو بکن

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

نمیخام دیگه چیزی بگم فقط اینکه اگه زن کالا میدید میگفت فقط زن میخام اونم خوشکل باشه حتماااا ب این م ...

یه کلیپی بود..‌.

فکر کنید دور یه میز مقابل هم نشستیم یه لیوان جلومونه 

من دسته لیوان رو سمت چپ میبینم و شما سمت راست من میگم دسته لیوان سمت چپه و شما اسرار دارین که ثابت کنین دسته لیوان سمت راست هست!

من به عنوان یک دختر مجرد با ازدواج سنتی به شدت مخالفم و اصلا نمیتونم تصور کنم فردی که یک انتخاب تو گزینه های بی شمارش بودم روزی بتونه عشق و علاقه ای که میخام رو بهم بده اون آدم من رو انتخاب کرده چون صرفا به معیار هاش‌نزدیکتربودم

درضمن دوست عزیز من خانم هارو کالا خطاب نکردم بحث منم سر همینه که ازدواج سنتی خانم هارو کالا خطاب میکنه چرا؟

چون یه آقا که خودش هزاران اتفاق رو از سر گذرونده الان دنبال خانمیه که تمام معیار هاشو داشته باشه و بهترین باشه پس به خاهر یا مادر یاا خانم های اطرافش یک لیست میده تا طبق اون لیست یه خانم براش پیدا کنن تا اگه پسندید بره برای ازدواج اگه نپسندید هم نه این دقیقا شبیه خرید یک جنس از مغازه هست 

به این میگن کالا خطاب کردن نظر شماهم قابل احترامه.

"ولی نظر من این هست"

یه کلیپی بود..‌.فکر کنید دور یه میز مقابل هم نشستیم یه لیوان جلومونه من دسته لیوان رو سمت چپ میبینم ...

منم نمیخام ثابت کنم ک من راست میگم شما غلط ..ولی اجازه نمیدم کسی ب عموم یا خونوادم توحین کنه شما میگین عموتون زن مث کالا میدونه میگم ن .کالا بود قطعا میگفت زن خوشکل میخام فقططط انتخاب خیلیاس ..ولی وقتی همین عموم بهترین روزای جوونیش پای دختری گذاشت ک اخر مادر دختر رضایت نداد گفت پولای شوهرم باید پسر برادرم بخوره ن غریبه دختر تک فرزند بود همه تلاش ما هم فایده نداشت مگه دیونه است خودش بازم درگیر کنه ..شما هم هرجور دوست دارین ازدواج کنین ب نظر کسی هم لطفا توحین نکنید

منم نمیخام ثابت کنم ک من راست میگم شما غلط ..ولی اجازه نمیدم کسی ب عموم یا خونوادم توحین کنه شما میگ ...

عزیزم من نه توهینی به شما کردم نه به خانوادتون و نظرتون 

درضمن آخر کامنتم هم گفتم "نظرتون قابل احترام هست"

اگه شما برداشتون از حرفای من توهین بوده چی بگم این برداشت شما بوده وگرنه من توهینی به کسی نکردم✋🏻

خب دیگه منم حرفم همینه عزیزمایشون یه لیست به شما دادن و شما رفتین برای دید و بازدید و پسند انگار ببخ ...

عزیزم این توحین ک گفتین رفتین کالا بخرین خوب ادم بدونه چی میگه هر اصطلاحی رو بکار نبره.

لطفا من ریپلای نکنین دیگهههههه

عزیزم این توحین ک گفتین رفتین کالا بخرین خوب ادم بدونه چی میگه هر اصطلاحی رو بکار نبره.لطفا من ریپلا ...

حتما یه مشکلی هست که اینطور برداشت کردین وگرنه من منظورم این نبود توهینی هم نکردم الان شما دارین به من توهین میکنید و تهمت میزنید شماهم مراقب صحبت کردنتون باشین لطفا 🙏🏻