2777
2789
عنوان

این هیزه یا خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 106 پست
اگه براش مهم نبود تفاهم کیسایی هم هستن ک هنوز این چیزارو عیب میدونن قطعا جلسه اول باید بری خواستگار ...

خب دیگه منم حرفم همینه عزیزم

ایشون یه لیست به شما دادن و شما رفتین برای دید و بازدید و پسند انگار ببخشید رفتین خرید یه کالا با رنگ و جنس مشخص شده از قبل 

علاقه ای تو ای روابط نیست فقط وابستگی هست اونم برای خیلیا پیش نمیاد طبق چیزایی که دیدم!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فکر میکردم اگه دنبال این چیزا بود چرا میومد به همسایه بیخ گوش خودش میگفت بعدم بگه نمیخام کسی بفه ...

ببخشید ولی دختره همسایرو آدم چشمش بگیره خب وقت میزاره واسش چون میدونه شانس موفقیتش بیشتره وقتی تویه محل چشم تو چشمین تا اینکه بره توخیابون ایابشه ایا نشه بتونه یا نه تونه بکنه،سنت کمه مراقب باش

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

اگر برای ازدواج میخواستم تو این سه سالی که روت کراش زده یه اقدامی میکرد 

کسی از یه دختر شماره میخواد که جا و مکان و خانواده طرف رو نشناسه نه این آقا که همسایه تونه 

اگر قصدش ازدواج بود انقدر لفطش نمی‌داد و با خانوادهدها درمیون میزاشت  نه که بیاد سر راهت بشه 

ببخشید ولی دختره همسایرو آدم چشمش بگیره خب وقت میزاره واسش چون میدونه شانس موفقیتش بیشتره وقتی تویه ...

حالا یادم رفت یه چیزی بگم دیروز اتفاقی فهمیدم ‌که این با اینکه دبیره داشته واسه کنکور میخونده و امسال پزشکی اسمش اومده

عزیزم دوستی .چون هدفش ازدواج بود نمی‌گفت نمیخوام کسی متوجه بشه

حالا یادم رفت یه چیزی بگم دیروز اتفاقی فهمیدم ‌که این با اینکه دبیره داشته واسه کنکور میخونده و امسال پزشکی اسمش اومده

اگر برای ازدواج میخواستم تو این سه سالی که روت کراش زده یه اقدامی میکرد کسی از یه دختر شماره میخواد ...

ببین شاید از سن و سال کمت میترسه خودش چندسالش؟؟؟؟چیزی نیست ب نظرم ک کسی نظر بده فقط زمان میتونه مشخ ...

حالا یادم رفت یه چیزی بگم دیروز اتفاقی فهمیدم ‌که این با اینکه دبیره داشته واسه کنکور میخونده و امسا ...

ان شالله موفق باشه چ خوووب 

پس شماهم فعلا بشین درستون بخونین ...

شاید واسه همین گفته شرایطش نداره و میخاد درحال حاضر دریش ادامه بده و نمیخاد شماروهم از دست بده ...بهترین تصمیم فعلا درس خوندن شماست الان