2777
2789
عنوان

این هیزه یا خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 104 پست
ووی کوچیکی هنوز عزیزم، ولی افرین که شل نیومدی جلوش، یه چیزیم بهت بگم دوستی تو محل یه قرون نمی ارزه، ...

وای از وقتی دوباره بهم پیشنهاد داد و نه گفتم دیگه درست حسابی توجه نمیکنه بیتوجهی اون داره حالمو بد میکنه حس میکنم ازش خوشم اومده حالا باید چیکار کنم

وای از وقتی دوباره بهم پیشنهاد داد و نه گفتم دیگه درست حسابی توجه نمیکنه بیتوجهی اون داره حالمو بد م ...

توام بی محلی کن  و نادیده بگیرش کاملا ،به هدفش نرسیده خب ناراحته، تکنیک بعضی از ادما هم اینطوریه که اول یه توجه و ذوق زیادی بهت نشون میدن بعد یهو عقب میکشن خودشونو و میذارنت تو خماری ، با این حساب به نظر میاد فقط دنبال دوست دختری بوده که نزدیکش باشه،نذار فکرتو درگیر کنه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم سنت خیلی کم 

بهش بگو اگه میخواد باهات آشنا بشه از طریق خانواده ها اقدام کنه

با هم میرید و میایید حالا یا بهم می‌خورید که ادامه داستان ازدواج 

یا نه که بره به سلامت 

ببین پسرها دختری که با سختی و صبوری به دست بیارن بیشتر براش ارزش قائل میشن 

اصلا و ابدا بدون خانواده پیش نرو و شماره نده چون معلوم نیست قصدش چیه 

اگه از طریق خانواده اقدام کرد معلوم نیتش خوبه ولی اگه اومد. سراغ خودت نیتش خوب نیست اصلا باهاش ارتباط نگیر 

عزیزم پسری ک دختریو بخاد مستقیم از طریق خانواده اقدام نیکنه طبق تجربه… پس ذهنت درگیر نکن ایشون ب چ ...

عزیزم من اصلا کاری به متنی که ایشون نوشته ندارم ها اصلا هیچ نخوندم ولی پسر اگه دختر رو نشناسه چطور قراره بخادش که از طریق خانواده هم اقدام کنه؟🤔همچین چیزی دوست داشتن نیست فقط صرفا بخشی از زندگی و بقا هست برای اون پسر که بدون شناخت میاد خاستگاری میاد تا زن و زندگی و بچه و ... داشته باشه وگرنه علاقه ای نیست اونیم که بعد ازدواج پیش میاد وابستگی دو طرف به هم هست نه علاقه که بیشترشون حتی وابستگی هم بینشون پیش نمیاد و بدترینارو تجربه میکنن

ازدواج باید رابطه و دوستی و آشنایی داشته باشه حرفتون اصلا درست نیس که بخاد مستقیم میره سمت اقدام با خانواده ببخشید ولی مسخره و غیر منطقی هست این حرف

سلام عزیزم 

من هر دو تاپیکتو خوندم

به نظرم دفه بعد اگه باز صحبتی کرد بگو اگه واقعا قصدتون ازدواجیه با پدرم صحبت کنید.

اگه گفت که نه نمیخوام جدیش کنیمو اینا و اول باهم اشنلشیم .

بگو من شمارمو به کسی نمیدم 

من وایبی که از تاپیکت گرفتم  خوب نیست . نمیدونم شاید لحن صحبتت دربارش اینطور بود.

ولی اگه خودت حس میکنی که احتمال داره واقعا نیتش خیر باشه اینطور که من گفتم بگو

اونجا گفتم بده الان اما حالا میگم نده چون معلم هست و ماشینم داره یعنی میتونه خونه زندگی تشکیل بده پ لنگ چیه ک مستقیم بیاد خواستگاری 

ذهنت درگیر نگن ..۱۷سالت چرا الان فکرت درگیر کنکور نیست تا پسر همسایه ...واسه دختر چشم گوش بسته و کم سن سال ساعت ۱۰شب تو زمستون ب نظرم بیرون نره بهتر 

دنباله یه رابطه عاطفی فقط میگرده به تهشم مطمئن باش فکر نمی کنه فعلا میخواد یه جوری ارتباطرو برقرار کنه واسه وقتگذرونی و حال خوبیش حرفاییم که زده فقط میخواسته تحت تأثیرت قرار بده یه پسر اگه نیتش واقعا خوب باشه و هدفش زندگی و اینده از راه اصولیو خیلی محتاطانه پا پیش میزاره ،اینارو گفتم چون همجنسمو می شناسم تجربشم خودم زیاد داشتم.ممنون

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

عزیزم من اصلا کاری به متنی که ایشون نوشته ندارم ها اصلا هیچ نخوندم ولی پسر اگه دختر رو نشناسه چطور ق ...

من تعجب میکنم چرا همه فکر میکنن سننی یعنی مث گذشته طرف بیاد خواستگاری ماه بعد نامزدی ماه بعد عقد و عروسی ..

الان من عموم گفته خودتون معرفی کنید یهنی سنتی ما هم دحتر انتخاب کردیم شماره ازش گرفتیم با نظر خونوداش تا با عموم صحبت کنه و همو حضوری ببینن اگه همو پسند کردن خواستگاری رسمیی ...