2777
2789
عنوان

این هیزه یا خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 106 پست
دنباله یه رابطه عاطفی فقط میگرده به تهشم مطمئن باش فکر نمی کنه فعلا میخواد یه جوری ارتباطرو برقرار ک ...

اخه فکر میکردم اگه دنبال این چیزا بود چرا میومد به همسایه بیخ گوش خودش میگفت بعدم بگه نمیخام کسی بفهمه چرا یه ادم دورتری رو انتخاب نمیکرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت چی میگی ؟

اخه فکر میکردم اگه دنبال این چیزا بود چرا میومد به همسایه بیخ گوش خودش میگفت بعدم بگه نمیخام کسی بفهمه چرا یه ادم دورتری رو انتخاب نمیکرد نمیدونم

من تعجب میکنم چرا همه فکر میکنن سننی یعنی مث گذشته طرف بیاد خواستگاری ماه بعد نامزدی ماه بعد عقد و ع ...

خب این دقیقا همون چیزی بود که من گفتم عزیزم

("خودتون انتخاب کردین")

("شماره ازش گرفتین")

عموتون هم هیچ دخیل نیست تو این جریان چون براش مهم نیست صرفا دنبال اینه که ازدواج کنه و خانواده تشکیل بده همین حالا با این خانم نشد با یکی دیگه بهتون اطلاع میده تا یه کیس دیگه پیدا کنین چون فقط دنبال ازدواج و تشکیل خانواده هست دیگه 

اخه فکر میکردم اگه دنبال این چیزا بود چرا میومد به همسایه بیخ گوش خودش میگفت بعدم بگه نمیخام کسی بفه ...

عزیزم این پسر قضاوت نمیکنم ولی واسه دوستی هم باید طرف ب دلت بشینه دیگه 

خب این دقیقا همون چیزی بود که من گفتم عزیزم("خودتون انتخاب کردین")("شماره ازش گرفتین")عموتون هم هیچ ...

اگه براش مهم نبود تفاهم  کیسایی هم هستن ک هنوز این چیزارو عیب میدونن قطعا جلسه اول باید بری خواستگاری تا پسر دختر ببینه .... ما طبق معیار ازدواج ایشون انتخاب کردیم یعنی ی دختر با تحصییلات  بالا و اجتماعی و خوش برخورد  و خونواده دار و سن سال هم پایین هم نباشه  چیزی ک انتخاب خودش بوده وهله اول.بقیه اخلاق و تفاهمات و تو دیدارای حضوری و تلفنی ..

دفعه بعدی بگو اگر قصدت اشنایی و ازدواج هست ترجیح میدم با اطلاع خانواده ها باشه یعنی به طور قطع و رسم ...

بنظرت اصن ممکنه یه بار دیگه بیاد یا دارم خیال خام میکنم

دادا میگم ازش خوشم اومده میگم کاش قصدش جدی باشه کجای کاری

میگی چرا من انتخاب کرده حتما قصدش جدیه وگرنه چرا دختر همسایه درست؟مگه همینو نگفتی؟

میگم واسه دوستی هم باید ادم طرف ب دلش بشینه .منظورم پسره است ....ولی کلا گفتم