2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3594 بازدید | 161 پست
اره مثل پدر میمونه برام ، خودش بفهمه مطمئنم فرصت حرف زدن نمیده خدا خودش رحم کنه توبه میکنم به خدا یه ...

به پدر شوهرت بگو با شوهرت حرف بزنه این اخلاقای گندش رو بزار کنار.

استرس نگیر نترس چیزی نمیشه ونمیفهمه وسلام .تازه با پدرش هم رفته بودی اون شاهده که کمتر از نیم ساغت اونجا بودی .

یکبار برا همیشه سخت وسفت تو روش وایستا وبگو من نمیتونم این وضع رو تحمل کنم من مادر دوتا بچه ام و...

کاری که من هر بار میکنم

چیکار کنم اخه به خدا تو زبون گفتن اسونه من چقدر تلاش کردم رفتارش کمی عوض بشه هر کار کردم بهم اعتماد ...

نه خواهر ما بی عرضه نیستیم 

اینا افکارشون مریضه.مشکل از خود نا کسشونه.

منم خسته شدم بریدم دارم به خود کشی و...فکر میکنم اگه بتونم قرص برنج گسر بیارم عالی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا ببین من تو عقد خواستم جدا شم پشتوانه نداشتم داداشم علنا گفت تو رو رد کردم اینا رم رد کنم یعنی ...

چه فایده الان هر چقدر تقاص پس بدن مگه روز های قشنگی که به هیچ گذشت برمیگرده؟ واقعا متاسفم برا حس هایی که تجربه کردی وقتی گفتی در حسرت یه نوازشی شاید از دید بقیه خنده دار بیاد ولی با جون و دل درکت کردم من هم گاهی میگم چجور میخواد جواب بده تو اون دنیا اینجور مشمول والزمه من هست 

به پدر شوهرت بگو با شوهرت حرف بزنه این اخلاقای گندش رو بزار کنار.استرس نگیر نترس چیزی نمیشه ونمیفهمه ...

نمیتونم به خدا هفته پیش هولم داد با شکم خوردم زمین اینقدر درد داشتم گفتم دیگه تموم شد بچم راحت شد دکتر استراحت مطلق نوشت بازم زیاد رعایت نمیکنم ولی اگه باز کارمون به کتک کاری بکشه دیگه این بچه سالم دنیا نمیاد باز بمیره راحت شه دردی ندارم میترسم ناقص شه

من کل زندگیم حسرت همین چیزا رو کشیدم هفته دیگه مادرم خواهرم زن عموهام دختر و عروس ها خانومانه میرن م ...

من نیوردم.

منم مادرش.خواهراش.زن برادراش همشون دارن میرن مشهد 

مال من نمیزاره.خیلی خیلی سخته.ازادی نداشته باشه ادم

چه فایده الان هر چقدر تقاص پس بدن مگه روز های قشنگی که به هیچ گذشت برمیگرده؟ واقعا متاسفم برا حس های ...

بخدا هر زن جای من بود هزار راه میفتاد 

ببین همش با من کل داره

رزیم میگیرم اونم رژیم میگیره تازه کمبود وزنم داره 

بخودم میریم حالش بد میشه

خودارضایی میکنه

ی صحنه هایی رو الهی هیچ زنی نبینه 

ی حسرت ایی خیلی سنگینه با هیچ نوشابه ای پایین نمیره 

باردار بودم مجبورم می‌کرد رابطه نامعقول نمیتونستم تحقیرم می‌کرد جلوم خودارضایی می‌کرد 

کتکم میزد و با فاحشه ها مقایسه می‌کرد

مگه میشه دیگه لذتی. برد 

بخدا من از حقم نمیگذرم

واقعا برای زندگی اومدم ولی از روز اول خودشو خانوادش عذابم دادن تازه فهمیدم حتی موندنشم ی سیاست کثیف بوده و کلا برام تموم شده 

مادر شوهر پدرشوهر من واقعا جادوگرن 

بالشم پاره میکنن ببینن پشم توش چیه بعد 14 سال

از خونم وسایل میدزدن 

همش نقش بازی میکنن

نمیتونم به خدا هفته پیش هولم داد با شکم خوردم زمین اینقدر درد داشتم گفتم دیگه تموم شد بچم راحت شد دک ...

خدا نکنه 

بچه خیلی خوبه ولی بشرطی که والدین قدر بدونه

کن مادرشوهرم تا فهمید جاریمو دیگه بچه دار نمیشه و سرطان داره ذوق شوهرمو کور کرد حالا هم همش میگه ی دونه بیار 

تو 40سالگی

کاش میشد تموم میشد این شب سیاه

یکی بیدارشدن می‌کرد و می‌گفت کابوس میدیدی

اره تو گوشیه منه تاحالا تا دم مدرسشونم نرفته که بگم از معلم میخواد بشنوه ولی نمیدونم تاحالا تجربه کر ...

چرا تجربه نکردم هزاران بار .ولی دیگه تصمیم گرفتم تو روش وامی ایستم ومیگم من سی وخورده ای سنمه .چرا اینجوری میکنی .مگه تا خالا بهت خیانت کردم .مگه تا حالا منو با کسی دیدی و...

ولی بازم احمقن ونمیفهمن.کاملا درکت میکنم

من که هر روز دعا میکنم یا اخلاقش خوب بشه یا بمیره.

ولی هرچی ظالمتر میشه بخدا سالمتر هم میشه‌چیزیش نمیشه

نمیتونم به خدا هفته پیش هولم داد با شکم خوردم زمین اینقدر درد داشتم گفتم دیگه تموم شد بچم راحت شد دک ...

خدا لعنش کنه.

کاش اگه میتونی لزش جدا بشی.من حامی ندارم .برا جدا شدن .

ولی فکرای دیگه دارم

چه فایده الان هر چقدر تقاص پس بدن مگه روز های قشنگی که به هیچ گذشت برمیگرده؟ واقعا متاسفم برا حس های ...

شوهر منم همینه .مشمواچل الذنبه منه.

ولی حس میکنم خدا بیشتر هوای اون رو داره.بخودش قسم .انگار من اصلا بنده اش نیستم

چرا تجربه نکردم هزاران بار .ولی دیگه تصمیم گرفتم تو روش وامی ایستم ومیگم من سی وخورده ای سنمه .چرا ا ...

واقعا ناراحت کننده است اینجور ادما درست بشو نیستن نمیخوام بهت امید الکی بدم ولی دعا میکنم به خودش بیاد 

شاید شوهرتم جادو کردن اخه چرا جلوت اون کارو میکنه واقعا حالم بد شد

ازین‌العابدین هیچی بعید نیست چون اهل جادو جمبلن و خیلیم اعتقاد دارن بعد میگن نه ما اعتقاد نداریم

زیر سر پدرشوهرم تو بالشش پر دعاست ک نترسه و بخوابه ولی شکر خدا همش تو ترس و خواب با ترسه

برام مهم نیست

ببین من واقعا خودم رو متاهل نمیدونم وبی برای خودم احترام قائلم و خودمو متعهد میدونم 

مامانم میگه خرجتو میده بسه

دیگه نمیدونه حسرت ی حرف قشنگ ی نوازش دوزار احترام یعنی چی

بخدا کارم شده گریه 

شوهرم فقط نقشه میکشه حتی بمن و زندگی خودشم رحم نمیکنه

فقط دغا کنید بمیره

ازین‌العابدین هیچی بعید نیست چون اهل جادو جمبلن و خیلیم اعتقاد دارن بعد میگن نه ما اعتقاد نداریمزیر ...

الهی خدا بهت نظر کنه راه درست زندگیتو خودش روشن کنه برات که راحت بتونی تصمیم بگیری ، میدونم چی میگی ماها که از شریک زندگیمون محبتی نمیبینیم با دیدن هر زن و شوهر عاشق با دیدن هر کلیپ و فیلم عاشقانه با خوندن هر تایپیک و قصه عاشقانه دردمون میگیره چیزی هست تا کسی تجربه نکنه درک نمیکنه

الهی خدا بهت نظر کنه راه درست زندگیتو خودش روشن کنه برات که راحت بتونی تصمیم بگیری ، میدونم چی میگی ...

واقعا 

من خونه پدر خیر ندیدم خونه شوهرمو

بهم میگه برو سرکار بابام ینا یکماه بیان اینجا راحت باشن

علنا بپزم حاضر آماده بزارم برم بیام بشورم این مرد منه خدا از زمین یبار برش داره