2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 148 پست
واقعا من خونه پدر خیر ندیدم خونه شوهرموبهم میگه برو سرکار بابام ینا یکماه بیان اینجا راحت باشنعلنا ب ...

ولی خواهرانه میگم سرکار برو حداقل محتاجش نباشی و اینکه خیلی تو اعتماد به نفست تاثیر داره

ولی خواهرانه میگم سرکار برو حداقل محتاجش نباشی و اینکه خیلی تو اعتماد به نفست تاثیر داره

آخه آنقدر بی غیرته دیروز برای ی لیوان شیر که بچه خورده غر میزنه میرم سر کار بهش خوش میگذره نمیخام بچه زیاد باهاس تنها باشه ازش یاد بگیره چون واقعا بچمو برعلیه من میکنه بادش میده بهم بی احترامی کنه 

این فقط باید بمیره تا من راحت بشم همین منم موندم تا حلوای همشونو بخورم 

از خودم و چیزی ک هستم بدم میاد من عاشق آدمای خدا میدونه چ دلسوزانه پیگیر کار مردمم دلم میسوزه ک ی همچین هیولایی ازم ساختن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم به خدا هفته پیش هولم داد با شکم خوردم زمین اینقدر درد داشتم گفتم دیگه تموم شد بچم راحت شد دک ...

خدا نکنه.برو دکتر .سونوبده .

بعد بیا بترسونش بگو دکتر کفته احتمال سقط ش زیاده کاری کردین اینجوری شده بگو بخاطر اینکه هولم دادی اینجوری شدم و...

واقعا ناراحت کننده است اینجور ادما درست بشو نیستن نمیخوام بهت امید الکی بدم ولی دعا میکنم به خودش بی ...

انشا الله.

میفهمم 

ولی خامی ندارم برا طلاق وگرنه فقط یه نفر از هانوادم حامیم بود حتما طلاقم رو میگرفتم وراحت میشدم

انشا الله که چیزیش نشده.منم شوعرم گوهه اخلاقش پارسال که حامله شدم سقط کردم بخاطر اخلاق گوهش .گفتم ای ...

کاش سقط نمیکردی گناهه به خدا ، خدا خودش داده شاید رسالتی داشته تو این دنیا

بیستو یک هفته هستم ، میدونم دلش با زندگی نیست ولی خب من با این سن و سال و دوتا بچه چجور میخوام زندگی ...

عزیزم تو الان چه زحمتی داری که شوهرت برات انجام میده؟ شوهرت فقط خورد و خوراک خونه رو میخره اونم نه برای تو و دخترت؛ برای خودش که بریزه تو خیکش. بهت میگه خونه برات میگیره پول بهت میده مهریه ت رو میده اما تو بازم ول نمیکنی.

برعکس من از اسم طلاق میترسم چند بار خواستم جدا شم تا یه مراحلی پیش رفتم باز پشیمون شدم از خودم و ارا ...

فردا بچه طوری ش بشه میاد یقه تو رو میگیره؟ بلائی هست که خودش سر بچه ت نیاورده باشه؟ اتفاقا خوشحال هم میشه از خداش هم هست