2777
2789

سلام بچه ها خوبید 

میتونید یکم بهم انگیزه بدید سه روز دیگه امکانات این ترممون شروع میشه و انرژی واسه درس خوندن ندارم 

خیلی از درس خوندن خسته شدم

دلم میخواد یه شش ماهی درس نخوندم 

یه حسی بهم میگه به امتحانات اهمیت نده ترم بعد بردار

یه حسی بهم میگه تو که این چند ماهو رفتی سر کلاس وقتی میتونی جمع کنی و یه ترم جلو بیفتی چرا باید درس نخونی

ولی واقعا هستنمم انرژی واسه درس خوندن ندار

لطفا لایک نکنید  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش من جات بودم این حرف خیلی از هم سن های تو هست و برای تمام اونایی که یه روز منتظرن تو یکی ازعزیزانشون درمان کنی خودشون رو بهبود ببخشی تلاش کن یه مدت سختی بکش بالاخره اسونی ها هم میان عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزممممم ترم چندی؟🥲

ترم یکم عزیزم 

ولی چون دوسال قبلش پشت کنکور بودم و روزی۱۲ساعت درس میخوندم تابستون استراحت نداشتم و مستقیم اومدم دانشگاه و همین تایمو دارم میخونم این سه سال پشت هم و این همه فشار خستم کرده 

لطفا لایک نکنید  
ای کاش من جات بودم این حرف خیلی از هم سن های تو هست و برای تمام اونایی که یه روز منتظرن تو یکی ازعزی ...

من خودم سال قبل اینو به یه دانشجو پزشکی میگفتم

فکر میکردم میشه کنار درس تفریح داشت و دلزده نشد 

اما الان دارم به اندازه روزای کنکورم درس میخونم

هیچ استراحتی نیست خستم خستم خستم

لطفا لایک نکنید  
من خودم سال قبل اینو به یه دانشجو پزشکی میگفتمفکر میکردم میشه کنار درس تفریح داشت و دلزده نشد اما ال ...

فکر میکنی نمیفهمم من دوازدهمم فردا امتحان دارم و انقدر خستم که میخوام جیغ بکشم سرم بکوبم به دیوار کل دنیا رو بهم بریزم اما فایده ای نداره باید بخونم وباید برسونیم عزیزم برای ما شایدی وجود نداره زندگی ما بایده