2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3736 بازدید | 161 پست
برعکس من از اسم طلاق میترسم چند بار خواستم جدا شم تا یه مراحلی پیش رفتم باز پشیمون شدم از خودم و ارا ...

منم یبار رفتم پشیمون شدم

من خودم تصمیم نگرفتم بابام شوهرم داد خیلی بهم ظلم کرد آنقدر بهم محبت نمی‌کرد مجردی همش دنبال محبت تو مردا و پسرا بودم اونام دنبال هوس منم فرار 

اینم از شوهرم بمن میگه برو خرج خودتو از. هر راهی درآر

بخدا ساعتی رفتم ی جا ب همه میگفتم عاشق شوهرمو شوهرمو عاشق منه واسم خواستگار پیدا شده بود اومدم بیرون یکیشون هنوز بهم هر از گاه پیام‌های مناسبتی میده و جناب نمیدم و پاک میکنم بخدا آنقدر شرایط خیانت دارم ولی از مردها بیزار شدم ولی شوهرم منو بحد جنون رسونده جلو چشم خودم هرزگی میکنه 

نمیدونم شوهران شماهم عکس پروفایل زنا رو همش چک و زوم میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یبار رفتم پشیمون شدممن خودم تصمیم نگرفتم بابام شوهرم داد خیلی بهم ظلم کرد آنقدر بهم محبت نمی‌کرد ...

عزیزم شمارتو به کسی نده اگه بفهمه بهت تهمت میزنه ابروتو میبره پیش همه تو بده میشی ، کاش شرایط داشتی جدا میشدی یا حداقل دنبال کار برو تو داروخونه یا دستیار دندونپزشک برو این که اجازه میده بهت دنبال کار و مستقل شدن باش

انشاالله که مشکلت زودتر حل میشه به نظرم امروز پیام نده کلا فردا زنگ بزن بگو که پشیمونی

دیشب این انفاق افتاد نتونستم تو دلم نگهش دارم همون آخر شب هما چیو تو پیام بهش توضیح دادم ولی سین نزده 

عذاب وجدان داره خودم و میکشه

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
دیشب این انفاق افتاد نتونستم تو دلم نگهش دارم همون آخر شب هما چیو تو پیام بهش توضیح دادم ولی سین نزد ...

تو رابطه ها اینقدر اینجور اتفاق ها می افته بعد فراموش میشه غصه نخور چند روز دیگه یادش میره البته اگه کینه ای نباشه 

عزیزم شمارتو به کسی نده اگه بفهمه بهت تهمت میزنه ابروتو میبره پیش همه تو بده میشی ، کاش شرایط داشتی ...

من مشاوره میدم خیر سرم و کارگاه برگزار میکنم ولی اصلا حس ندارم درآمدم کار کنم خوبه ولی جا ندارم باید برم مدرسه و مهد و ... پیدا کند تا برم بعدم ولم نمیکنن ولی خودم از درون افسرده و داغونم . همه میگن راهکارهایی عالیه نمیدونن بس که بلا دیدم . صورتمو با سیلی سرخ کردم . پدرم مادرم برادرم بدبختم کردن .

مجردی گواهینامه با حقوقم گرفتم بالام باهام قهر کرد گوشی گرفتم داداشم مصادره کرد الان تشتشون افتاده خواهرام و زن داداشم حکومت میکنن جیک نمیزنن

من مشاوره میدم خیر سرم و کارگاه برگزار میکنم ولی اصلا حس ندارم درآمدم کار کنم خوبه ولی جا ندارم باید ...

خوش به حالت دختر خوب تو که باجنم و با عرضه ای چرا اخه ؟ چقدر شوهرت بیشعوره همچین خانمی داره و قدرشو نمیدونه 

خوش به حالت دختر خوب تو که باجنم و با عرضه ای چرا اخه ؟ چقدر شوهرت بیشعوره همچین خانمی داره و قدرشو ...

همه چشمشون دنبال منه این آشغال هرزه نگاه و کلامه 

بخدا مثل پسرای 16 ساله لاس میزنه هرکی ببینه میگه چ ساده است نمیدونن چ گرگیه.  نماز نمیخونن به خودشون مربوطه بعد بی وضو میرن مسجد آخر نماز ادای بلند شدن و سلام نماز در میارن 

خیلی اذیتم کردن 

خیلی شکاکه خونه مادرشوهرم طبقه پایینمونه فامیل دور بیاد نمیزاره ما بریم چراغ و خاموش میکنم میمونم خو ...

شوهر منم اول خییییییلی شکاک بود الان بعد از 10 سال یکم بهتر شده ولی خیلی اعصابم و خراب کرده