2777
2789
الان مثلا ایشون شیرازی اصیل فکر کنمواقعا با ادب و با فرهنگهتوهینم نمیکنهبر خلاف یه عده ...که اصلا ار ...

عزیزدلی قشنگم😘

کل ایران زیبا و ارزشمند هست 

هر شهری ویژگی های منحصر بفرد خودش رو داره که از بقیه شهرا متمایزش میکنه💜هر کدوم در جایگاه خودشون ارزشمند هستن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

والا استارتر از توی همین تاپیک و برخورد کاربرهای ترک زبان به راحتی میشه تصمیم گرفت کدوم شهر بهتره � ...

بله دقیقا همینطوره

با نظر غیر ترکا ولی راحت تر میشه تصمیم گرفت

من خودم الان فهمیدم کنکور دادنی به هیچ وجه چن تا شهر مشخص رو برای دانشگاه انتخاب نکنم😁

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قضاوتی نکردم گفتم ک خبر ندارم واقعااصفهان فاصله ش عالیه حتی اگر برای دانشگاهم نرم خیلی دوست دارم ...

من اصفهانی نیستم عزیزم! خودم از تهران اومدم اصفهان و دارم اینجا زندگی میکنم! قصدم راهنمایی بود

قبلا رشت هم بودم! اصفهان امکاناتش از رشت خیلی بهتره اما نمیدونم چرا انقدر رشت بهم بیشتر خوش گذشت، با اینکه اصفهانیا خون گرم تر هم هستن!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کامنت شماروندیدم عزیز

من میگم استارتر بیشترازلحاظ علمی بسنجه

من خودم تهرانیم اصلاباهچیکدوم شهراکارندارم ولی ازلحاظ دانگشاه اظهارنظرکردم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

شیراز بیا معتادش میشی😂😂شهر تو دلی هستشراب شیرازُ بوی بهار نارنجُ.........تبریز هم بسیاااار شهر زیب ...

اینجوری تعریف میکنید ادم دلش میخواد بیاد شهرتون هیچوقتم نره هاا😂🥲

.

شیراز بیا معتادش میشی😂😂شهر تو دلی هستشراب شیرازُ بوی بهار نارنجُ.........تبریز هم بسیاااار شهر زیب ...

شیراز و تبریز هردو عالی هستن😍تبریز رو دیدم و گشتم ایشالا واسه تعطیلات عید میخوایم بریم شیراز🫰🏻

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

من میگم استارتر بیشترازلحاظ علمی بسنجهمن خودم تهرانیم اصلاباهچیکدوم شهراکارندارم ولی ازلحاظ دانگشاه ...

هم باید ازلحاظ علمی بسنجه وهم اینکه ببینه توشهردورمیتونه بمونه یا شهرنزدیکتر به خونوادش این دوتا مهمه .

اینجوری تعریف میکنید ادم دلش میخواد بیاد شهرتون هیچوقتم نره هاا😂🥲

الهیی😂😂🤭

بیاااا گلممم 

خوشحال میشیم😘

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تهران اومدم میدونم ولی خیلی ادمای خوبی داره واقعا هرچی برا خودشون بخان برا تو هم میخان یدونع خرید کر ...

وقتی خودت خوبی به ادمای خوبی هم برمیخوری❤

.

هم باید ازلحاظ علمی بسنجه وهم اینکه ببینه توشهردورمیتونه بمونه یا شهرنزدیکتر به خونوادش این دوتا مهم ...

ببین کسی که میخوادخوابگاه بگیره فرق نداره

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

شیراز

اصلا با مردم تبریز نمیتونی کنار بیای

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

شیراز و تبریز هردو عالی هستن😍تبریز رو دیدم و گشتم ایشالا واسه تعطیلات عید میخوایم بریم شیراز🫰🏻

اره هر دو عالی هستن😍

حتمااا بیا گلم خوشحال میشیم😘😘

اب و هوای تبریزو دوست دارم بابامم ترکه ، اما خب ترکی بلد نیستم اینم یه مشکل

نگا من تبریز نرفتم تاحالا ولی دوستم اونجا درس میخونه میگه با اینکه خودشونم ترک هستن ولی تبریزیا فقط ترکای خودشونو قبول دارن و بفهمن حتی لهجت متفاوته ببخشا ادم حسابت نمیکنن 

شیراز که خیلی بهتره