2777
2789

سلام خانمای عزیز 

دوست دارم این تاپیک در مورد راهکارها و تجربیات افزایش عزت نفس باشه

به نظرتون تاثیر عزت نفس و اعتماد به نفس خانما در و خواستگاری و ازدواج و زندگی مشترک موفق وتحصیل و شغل و ... چه قدره ؟؟

و چیکار میشه کرد که عزت نفسمون رو بالاتر ببریم؟

اگر باورهای درستی در این زمینه دارید یا کتاب و لینک سایت و متن آموزنده و فیلم و تمرین و یا سبک و روش خاصی از رفتار و نحوه فکر کردن سراغ دارید که تاثیر مثبتی روی عزت نفستون داشته، ممنون میشم به اشتراک بذارین ♥️

و اینکه اگر در بین اطرافیانتون کسانی هستن که عزت نفسشون بالاست ،بگین به نظرتون علتش چی بوده و تا چه حد در زندگیشون اثر مثبت داشته.(برعکسش رو هم اگه دیدین بگین ،مثلا ضربه هایی که عزت نفس پایین به خانم ها میزنه)

متاسفانه مشکل بزرگ تعداد زیادی از خانما نداشتن عزت نفسه 

بیاین توی این تاپیک به هم کمک کنیم برای زندگی بهتر.هرکی هر روش و نکته ای از باید ها و نباید های حفظ و افزایش عزت نفس که جایی خونده یا تجربه کرده رو بگه🤍🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسی جان 

من چند ماهی درگیر این موضوع بودم به قدری حالم بد میشد که گریه میکردم تو اینستا میچرخیدم پیج خانم ساریسا حیدری رو پیدا کردم رفتم کانال تلگرامش یه فایل بود شفای کودک درون  خدا خیرش بده از همون شب حالم خوب شد الانم پادکست هاشون رو گوش میدم واقعا عالییی هستن 

❄🌨

نتایج بی نظیر

احساس با ارزش بودن اینکه میتونم هر کاری بکنم احترام به خود دوست داشتن خود مشکلات کمتر دیگه کسی اذیتم نکنه

اول از همه خودت مقایسه نکن با هیچکسی خودت با خود قابلیت مقایسه کن

دعا کن از خدا بخواه کمکت کنه

ببین چه مسائلی داری دونه دونه حلش کن این کار چنان اعتماد به نفست می‌بره بالا که صدتا روانشناس نمیتونه

آگاهی خودت ببر بالا

پیشنهاد می کنم دوره عزت نفس سوده هروی گوش بده 

سلام اسی جان من چند ماهی درگیر این موضوع بودم به قدری حالم بد میشد که گریه میکردم تو اینستا میچرخیدم ...

ببخشید میشه بپرسم از چی ناراحت بودین؟

خودتونو با دیگران مقایسه می کردین؟یا چی؟

سلام اسی جان من چند ماهی درگیر این موضوع بودم به قدری حالم بد میشد که گریه میکردم تو اینستا میچرخیدم ...

سلام عزیزم

منم هنوز تو همون وضعیت حال بدم😥

لینکشو میذاری؟

الان تو چه وضعیتی هستی😀؟تغییراتت چطوری زندگیتو بهتر کرد؟