2777
2789

برای آدمی که دانشگاه نرفته و تحصیلات آکادمیک نداره

و میخواد یه زبانی رو شروع کنه بخونه و تا آخرش بره

چه زبانی رو پیشنهاد میدید؟

یا تو اطرافیان کسیو دارید که با خوندن یه زبان غیر انگلیسی الان موفق شده یا مهاجرت کرده؟

دعا کنید یه کار خوب با درآمد و مزایا و همه چی مناسب پیدا کنم😭🙏🏻

من بودم ایتالیایی شروع میکردم 

کره ای زیاد زبان سختی نیست اونم خوبه 

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

من در حال حاظر چند زبان جز انگلیسی بلدم 

یکیش کره ای هست 

علاقه میخاد 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودم ایتالیایی شروع میکردم کره ای زیاد زبان سختی نیست اونم خوبه

هر سه تا زبانی که نوشتمو دوست دارم یاد بگیرم

فقط نمیدونم آینده دار هستن یا نه🥲

عزیز اول انگلیسیو یاد بگیر بعد نمیشه ک ایتالیایی یا کره ای یاد داشته باشی انگلیشی نه😂

زبانم خوبه عزیزم 

جز اونو نوشتم زبان پیشنهاد بدید

چینی 

روسی 

هندی 

عربی 

آلمانی 

فرانسوی 

فارسی 

این کشور ها در ۱۰ سال آینده خیلی خیلی سرمایه گذار میشه توشون و معامله دارند مخصوصا چین 

کره و ژاپن و ایتالیا اصلا معلوم نیست ۵ـ۶ سال آینده به این شکل  وجود دارند یا خیر 

من در حال حاظر چند زبان جز انگلیسی بلدم یکیش کره ای هست علاقه میخاد

من به سه تا زبانی که نوشتم علاقه دارم

فقط نمیدونم کدومش آینده دار تره و بازار کارش خوبه

خب هدفت چیه زبان بخونی بری دانشگاه فک نکنم بشه با زبان خالی مهاجرت کرد کره ای

مدرک بگیرم اگه ببینم بازار کارشون خوبه مترجم بشم تو ایران