2777
2789
عنوان

تحربتون از درمان عزت نفس پایین🦪☘️نتایجی که براتون داشت🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارزشمندی درونی یعنی ذاتم رو قبول داشته باشم؟ببخشید آدم خنگی نیستماااا...‌😉

خودتو دوست داشته باشی تو ذهنت مدام سرزنش نکنی خودتو ، حد و مرز برای خودت داشته باشی و بهشون احترام بگذاری

سلام عزیزممنم هنوز تو همون وضعیت حال بدم😥لینکشو میذاری؟الان تو چه وضعیتی هستی😀؟تغییراتت چطوری زندگ ...

تو تلگرام سرچ کن ساریسا حیدری میاره 

ببین قشنگ فایل هاشون یه پکیج کامل هست 

لطفا از پادکست اول گوش کن به توصیه هاشون عمل کن 

حال من خیلیی بهتر شد 

روزی یه پادکست گوش میدم اصن صداش انرژی میده 

❄🌨

با هر چیز الکی که فکرشو بکنی، تحصیل ، زیبایی,توانایی ها

منم همینم متأسفانه 

جدیداً بدتر شدم

آخه شاغلم،همیشه مقایسه می کنم خودمو،احساس می کنم لباس منو بچه هام از همه بدتره،پوستم از همه چروکیده تره(البته واقعا م چروکه و خیلی ناراحتم می کنه😔)

چرا عرصه ندارم برم گواهی نامه بگیرم وووووو

ارزشمندی درونی یعنی ذاتم رو قبول داشته باشم؟ببخشید آدم خنگی نیستماااا...‌😉

اختیار دارین 

یعنی برای خودت ارزش قائل شی حس ارزشمندی بکنی 

عین مادری که به بچش میرسه به خودت رسیدگی کنی ۵۰ درصد قضیه حله 

❄🌨

منم همینم متأسفانه جدیداً بدتر شدمآخه شاغلم،همیشه مقایسه می کنم خودمو،احساس می کنم لباس منو بچه هام ...

بخوام تعریف کنم یکی از دوستای من زیبایی منحصر به فردی نداشت ولی انقدر که هرروز از خودش تعریف می کرد ، مدام عکس میگرفت، خودشو بالا میدونستم مثل ملکه

تو ذهن خودم میدیدم که داره ذهنیتم راجع به اون فرد عوض میشه و منم اونو زیبا میبینم

پس علاوه بر زیبایی ظاهری اینکه خودت چقدر خودتو دوست داری و زیبا میبینی باعث میشه تو ذهن اطرافیانت هم بی نقص جلوه کنی