2777
2789
معوذتین چی هست

چهار قل

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو کشوری ک سرانه مطالعه زیر ۱۰ دقیقه اس انتظار چی داری خواهر؟ طرف با شوهرش مشکل داره بجای اینکه بره ...

بله دقیقا

من دارم میخره میکنم میگم با لنگه کفش میگه نه با مو هم میشه🤦🏽‍♀️🚶🏻‍♀️

طرف اینجا تاپیک زده بچم شبا نمیخوابه گریه میکنه میگه براش دعا گرفتن برو باطل کن😐😐😐

گفتم عزیز من اون بچه یه مشکل جسمی داره لابد

این چه حرفاییه آخه

بله هر چیزی که مربوط به شخصه.منم زندگی اولم یه جفت کفش و لباسم نبود خونم.جدا شدم

من تو خونمون یه چتر بی صاحب پیدا شد هیچکسم گردنش نگرفت با وجود اون چتر اختلافات کا شروع شد مامانم آخر انداختنش دور

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

کو

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
نه یه عکس دیگه بود یه جفت کفش مشکی با یه قفل بهش

بیشتراین عکسافیکه ازتوفیسبوک برمیدارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خالم جاریش دعاهای وحشتناکی براش کرده بوداینا از یه سید که طالع میگرفته فهمیدن اونه ولی بخاطر ارامش خ ...

فکر کنم زن سابق شوهرم هم برای من همین دعا رو گرفته که از پا در بیام .مادرم فوت شده اومد تو خوابم گفت بهم ولی نگفت کی و کجا فقط گفت بهم 

خالم جاریش دعاهای وحشتناکی براش کرده بوداینا از یه سید که طالع میگرفته فهمیدن اونه ولی بخاطر ارامش خ ...

چ ذات لجنی داشته

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭