2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی اذیت میشدم غصه میخوردم وقتی دیدم بخاطر دفاعی که ازشون کردم بازم من مقصر شدم با من دعوا کردن ...

من يه نمه هم غصم نميشه كه بهشون فحش ميده 

اما بازم اذيت ميشم 

يعني به مرز خودكشي ميرسم

من خيلي اذيت ميشم نه از اين لحاظ كه خانوادم خيلي در حقم خوبي كردنا نه اونا خودشون منو مجبور كردن ولي ...

اره عزیزم میفهمم ولی برات مهم نباشه اصن مردا ذاتشون اینه وقتی ببینن زنشون رو یچیز حساسه بدتر میکنن من از وقتی این حرفو از مشاورم شنیدم اصلا برام مهم نیست یکبارم خونه مامانم اینا ک رفتم گفتم مامان ایشون نظرشون راجع ب شما اینه این حرفارو میزنه خودتون دیگ مشکلی دارید حلش کنید وایی انگار اب یخ ریخته بودن روش ک نه چی میگی من کی گفتم الکی حرف نزن دیگ دهنشو بست الان بعضی اوقات عصبی میاد خونه جوابشو نمیدم رد میشم میرم میشینه سرجاش

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
صداشو ضبط کن به پدر مادرش هم اطلاع بده بگو پدر و مادر من با پسر دست گلتون چکار دارن که فحش ناموسی می ...

بی خانواده اس کسی رو نداره 

نمیخوام اونا بفهمن و دلخور بشن وگرنه چندبار گوشی گرفتم صداشو ضبط کنم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
مفهمم منم بددهن نبودم ولی زورم میاد بددهنی میکنم خیلی بده

بارها گفتم بهش فحش نده 

جالبه به اصطلاح خيليم ادم خوبيه 

جلو مرد وجهه عالي 

معتبر 

همه بهش اعتماد دارن 

اما تا دلت بخاد حق منو خورده 

پيش من بددهنه و فحش مثل نقلو نباته براش 

منو خيلي اذيت كرده هم روحي هم جسمي

اره عزیزم میفهمم ولی برات مهم نباشه اصن مردا ذاتشون اینه وقتی ببینن زنشون رو یچیز حساسه بدتر میکنن م ...

چه خوب 

كاش منم به اين مرحله بريم 

دارم نابود ميشم 

ديشب ديروز اونقد گريه كردم چشمام باز نميشد