2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این مشکلو قبلا داشتم پیش مشاوره میرم بهم میگ شما یه سگی که پارس میکنه شماهم میری پارس میکنی یا رد میشی میری

دیدم راس میگ ازونموقع ک دیگ جوابشو نمیدم واسم مهم نیست دیگ چی میگ چی نمیگه خودش نشسته سرجاش ادم شده

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

خیلی غلط میکنه بخواد فحش بده به پدرمادرم .

همون لحظه قیدشو میزنم بدون هیچ چون و چرایی دارم میگم هموون لحظهه چون اینجور ادم نه ارزش احترام داره نه ارزش پاش وایستادن و زندگی ساختن

شوهرم منم اینجوریه نمیدونم گاهی دعوا گاهی بی محلی گاهی مقابله یه مثل ولی هیچ تاثیر مثبتی نداره روش

بدتر اينكه من اگه مقابله به مثل كنم قيامت ميكنه 

برا من اذيت شدن و بار رواني خيلي بدي داره 

نمیدونم باید چی بگم 🙁 چون من واقعا نمیتونم ب پدر و مادر کسی فحاشی کنم و قطعا اینو ب شوهرمم تذکر داد ...

خیلی گفتم هر حرفی هست به خودم بگو به پدر مادر خواهر بردار کاری نداشته باش خیلیم باهاش جنگیدم خانوادم که خبر شدن بازم پشتشو گرفتن منم گقتم با خودم بزار بگه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
بدتر اينكه من اگه مقابله به مثل كنم قيامت ميكنه برا من اذيت شدن و بار رواني خيلي بدي داره

منم یه حس تنفر نسبت به خودم دارم از اینکه اینقد ضعیفم که از پسش برنمی‌آمد 

مقابله به مثل میکنم قیامت میکنه ولی دیگه گاهی واقعا جواب ندم دق میکنم 

منم این مشکلو قبلا داشتم پیش مشاوره میرم بهم میگ شما یه سگی که پارس میکنه شماهم میری پارس میکنی یا ر ...

من خيلي اذيت ميشم نه از اين لحاظ كه خانوادم خيلي در حقم خوبي كردنا نه اونا خودشون منو مجبور كردن ولي وقتي فحش ميده موهاي سرم ميسوزه نميدونم باورت ميشه يا نه

منم یه حس تنفر نسبت به خودم دارم از اینکه اینقد ضعیفم که از پسش برنمی‌آمد مقابله به مثل میکنم قیامت ...

من وقتي فحش ميده ميخام خودمو بكشم 

اينقد ازار روحي داره برام 

اخه من به هيچ عنوان توهين نميكنم 

موهاي سرم ميسوزه باورت ميشه

همسر منم بشدت بد دهنه خانواده منم عين شما ولي فحش برا من بار رواني زيادي داره خيلييي اذيت ميشم خيلي

منم خیلی اذیت میشدم غصه میخوردم وقتی دیدم بخاطر دفاعی که ازشون کردم بازم من مقصر شدم با من دعوا کردن میگم بدرک بزار بگه به من که نمیگه

🧿🧿🧿🧿🧿🧿