2777
2789

برای دوستم یه بسته سفارش دادن فک کنم دوست پسرشه میگه دوست معمولی هستیم بعد اسم من شماره من و آدرس خونه مارو داده بعد بسته رو آوردن من باز نکردم به شوخی گفتم چرا آدرس مارو دادی حالا گفت آدرس شما سر راسته بعد گفتم چی بود گفت عکس میدم نداد چرا

خدایا یه کاری کنم درست شم  قبل از بد شدن همه چی منو ببر من خدایا  دعام کنید یه صلوات بفرستید مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم با هویت تو رل زده عکس اینا دستش داری؟

اره دارم نه وای فک نمیکنم

خدایا یه کاری کنم درست شم  قبل از بد شدن همه چی منو ببر من خدایا  دعام کنید یه صلوات بفرستید مرسی

من بودم بسته رو تحویل نمیگرفتم 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
فک کنم با هویت تو رل زده عکس اینا دستش داری؟

چطور ممکنه یعنی اسم منو داده 

نباید تحویل میگرفتی به پستچی میگفتی من سفارش ندادم مال من نیست ، دیگه هم به دوستت اجازه نده اینکار ر ...

اخه زنگ زد گفت خیلی صمیمی بودیم یعنی ممکنه از اسم من استفاده کنه از عکسای من رل بزنه اصلا چطوری ممکنه چرا اسم منو داده

من احتمالم اینهشایدم نخواسته خانوادش ببینن ولی بازم باید بهت میگف پس نظرم همون اولیه

چطوری بفهمم؟؟

قضاوتی نمیکنم خودت دوستت بهترمیشناسی ولی هرگزاجازه سواستفاده نده شایدروزی برات مشکلی ایجاد بشه ازاین ...

چطوری بگم چرا این کارو کرده 

اخه زنگ زد گفت خیلی صمیمی بودیم یعنی ممکنه از اسم من استفاده کنه از عکسای من رل بزنه اصلا چطوری ممکن ...

عکس رو نمیدونم ...میخواد اگه مشکلی پیش اومد بگه بسته مال من نیست مال توعه و تو هم نمیدونی اصلا تو بسته چی بودده