2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 125914 بازدید | 871 پست
اگه جلو دختر پسر جوان مجرد باشه چی؟ اگه ادا افراطی باشه چی ، خیلی از رفتارها مخصوص خلوته نه جلو جمع ...

مگه من گفتم کار هایی که تو خلوتشون میکنن؟ 

صرفا تو یه بشقاب خوردن و کنار هم نشستن رو مثال زدم 

واقعا ایرادی ندارد از نظرم

عزیزم قرار نیست هرکار خودت انجام نمیدی بشه چندش....حالت بد میشه میتونی نگاه نکنی یا تو اون جمع شرکت نکنی

والا ماهم پنج ساله ازدواج کردیم ولی بشقابمون جدا نشده و هنوز به الفاظی مثله خانم جان وآقایی جان باهم صحبت میکنیم

حتی مامان بابام که نزدیک 30 ساله ازدواج کردن هنوز تو بشقاب جدا غذا نخوردن

هرکسی روش زندگیش یه جوریه اینم مشکل شماس که نمیتونی درک کنی این مورد رو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر دخترخاله ام فوت کرده بود ،خود دخترخاله ام سنش زیاده یعنی مسن محسوب میشه ،شوهرس سر خاک جلوی اینه ...

این رفتار اصلا زننده نبود خدایی 

دمشم گرم عالی بود

میدونی منظور اونایی هستن که تو جمع یا دست و پای همو میمالن یا تو بغل هم ولن

یه مهمون داشتیم تازه عروس ودوماد ولی بچه نبودن مثلا پسره 35 دختر 30 و اینا 

وااای نگم برات همه نشستن رو زمین این دختر اومد جلو شوهرش صاف تو بغلش نشست 

خو بیشعور بزرگتر نشسته ، پیرمرد با ریش سفید میخاست با پسره حرفبزنه بایدخودشو کج میکرد تا اونو ببینه

...

مثلا زمان تحویل  عید خواهر شوهرم گفت ما الان  تو جمع میتونیم همسرتو ببوسیم شما نمیتونی؟ 

باورتون میشه؟ 😅

گفتم چطور شما میتونید من نه ؟ ما هم همو مثل شما میبوسیم و بوسیدیم .

اینطوری زشت جا افتاده .نمونه اش رو تو این تاپیک میبینیم.

استارترو نمیدونم والا. من یه دختر خاله دارم 36 سالشه و مجرده و با هر دختری تو فامیل که ازدواج میکنه ...

بله زیادن موارد اینچنینی

قدیم هم بوده مامانم تعریف می‌کنه اما الان بنظرم بیشتره چون ازدواج کم شده و دخترا نسبت به پسرا کمترن خودنمایی هم الان زیاده با وجود فضای مجازی ...

حس بدیه خب اما آدم باید رو خودش کار کنه

ما الان یه ماشین مدل بالا ببینیم همسرم حتما یه کامنتی میده که بوی حسادت بده اما من برام مهم نیست چون یه جا پذیرفتم که همینه که هست در حال حاضر ماشین مدل بالا نداریم . بیخودم مردم رو مسخره نمی‌کنم هر کی داره نوش جونش . 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من و شوهرم به همراه دوتا بچه هام غذا(البته غذای نونی) را تو یه ظرف میخوریم(چون ظرف شستن سخت گلم) گاهی البته باید مواظب باشم باباشون کل گوشتها را برنداره به بچه هم برسه الان اینم رمانتیک محسوب میشه عایا؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
چطوری می‌تونید از چیزی که اصلا به شما ربط نداره به یه حدی بدتون بیاد که بیاید تاپیکشو بزنید و نفرتتو ...

دقیقااااا مثلا الان خیلی مهمه بقیه بدونن از چی چندشش میشه از چی خوشش میاد....عذرمیخوام ولی فک میکنم این دسته افراد کسایی هستن که کلا عشق علاقه رو درک نکردن تو خانوادشون 

دقیقااااا مثلا الان خیلی مهمه بقیه بدونن از چی چندشش میشه از چی خوشش میاد....عذرمیخوام ولی فک میکنم ...

نفرت پراکنی اول از همه خود اون آدم رو منفور می‌کنه جدا از اینکه بخوایم بررسی کنیم که اون رفتاری که ازش متنفره چه نوع رفتاری هست حالا شاید خیلیامون اون رفتار رو ببینیم خوشمون نیاد اما نمیایم تاپیکشم بزنیم.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دوساله از عروسیم گذشته هر وقت میرم خونه مادرشوهرم تو یه بشقاب برامون می‌ریزه درحالیکه خونه خودمون جدا میخوریم خونه مامانمم جدا برامون میریزن اون نمیدونم از خسیسشه از چیه یه بشقاب می‌ذاره منم دوست ندارم 

فردای روز عقدمون من خونه مادرشوهرم اینا بودم موقع نهار جلوی دوتامون یه بشقاب گذاشتن رفتم واسه خودم ی ...

منم خوشم نمیاد مادرشوخرم تو یه بشقاب می‌ریزه الان دوساله عروسی کردیم اینکار می‌کنه والا منم بدم میاد خونمون جدا میخوریم 

ادما وقتی چییو ندارن و دلشون میخواد اغلب با حس منفی بیان میکند 

خودشون که پاش برسه با هزار توجیه ممکنه انجام بدن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم خوشم نمیاد مادرشوخرم تو یه بشقاب می‌ریزه الان دوساله عروسی کردیم اینکار می‌کنه والا منم بدم میاد ...

واسه منم چندبار انجام دادن چون فکر میکردن من از خجالتمه که یه ظرف دیگه میارم و تو ظرف مشترک نمیخورم ولی هربار یه بشقاب جدا آوردم و سهممو ریختم تو بشقاب خودم آخرسر همسرم با مادرش صحبت کرد مادرشم دید واقعا خوشم نمیاد دیگه انجام نداد.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...