2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 147453 بازدید | 871 پست
حرف عشق بازی نبود . و خب عشق بازی تو جمع به جز سبک و جلف بودن یه آدم که جمع رو با خلوت اشتباه گرفته ...

گلم تمام متن من تایید حرف شما بود .منم مثل شما فکر میکنم .

عشق بازی رو کلی گفتم ولی عشق ورزی کلمات خوب و زیبا و حتی نوازش عادی برای منم دیدنش زیباست اصلا شنیدن ملکه از زبان کسی برای خانومش احساس زشتی به من نمی‌ده فقط میگم ماشالله 🤩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا شما ام بیکار میشید  گیر میدید به تازه عروس دامادا 

بابا لطفا درک کنید خو ذوق و شوق دارن  روز های شیرینشونه چیکارشون دارید آخه ؟ 

دست از سرشون بردارید لطفا 

والا من که  عشق میون دو نفر رو میبینم از ته دلم خوشحال میشم 

❄🌨

منم تازه عروسم ولی این کارارو تو جمع نمیکنیم اعتراف میکنم تو تنهاییمون چرا🤣🤣 سالاد رو تو یه ظرف می ...

چه طور میتونید اخه 

حالا بحث بهداشتش من کاری ندارم 

بحث تقسیم بشقابه چه جوری دعواتون نمیفته 😂😂😂

یادم به خوابگاه میفته سالادو قاشق قاشق تقسیم میکردیم که کم و زیاد نشه برا کسی 😂

...

فردای روز عقدمون من خونه مادرشوهرم اینا بودم موقع نهار جلوی دوتامون یه بشقاب گذاشتن رفتم واسه خودم یه بشقاب دیگه آوردم خواهرشوهرم گفت بشقاب که گذاشتم براتون گفتم اینا تک نفره ان واسه یه نفره نه دو نفر من از این جنگولک بازیا خوشم نمیاد...

اون شد که دیگه فهمیدن من از ظرف و ظروف مشترک بدم میاد شوهرم میگفت خدا خیرت بده مونده بودم چجوری بهت بگم از این لوس بازیا خوشت نپیاد که خودت راحتم کردی.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
احتمالا منظورشون صدا زدنه نه توی تکستخداییشم جآلب نیست صداش بزنی همسرم یا شوهرم ولی خب وقتی داری در ...

نه اتفاقا اینجا رو داشتن میگفتن که حالشون بهم میخوره وقتی متاهلا میگن همسرم یا شوهرم😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بعضیا الکی جبهه میگیرید .خدا به همه زوجین  کلمات زیبا ،رفتارهای زیبا و عشقولانه قسمت کنه .آنقدر ببینیم که عادی بشه .شاهد اخم و تخم و پشت کردن و فحش زوجین با هم نباشیم .ان شالله تو این سایت همه بیان از رفتارهای زیبای زنو شوهری بگن .بچه هاشون یاد بگیرن با همسراشون اینطوری محبت کنن .

به اضافه ۱۸ نباشه ولی خدایی ،کارهای رختخوابی بمونه برای پشت در بسته ،دیدن و شنیدنش مخربه 🙈

چطوری می‌تونید از چیزی که اصلا به شما ربط نداره به یه حدی بدتون بیاد که بیاید تاپیکشو بزنید و نفرتتون رو نسبت به یه دسته آدم و رفتارشون جار بزنید ؟

حیفه این همه احساس خوب و موضوع خوب برای حرف زدن هست اون‌وقت این؟ 

آدم احساس می‌کنه حسادت پشتشه دوست عزیز

😉

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

مادر دخترخاله ام فوت کرده بود ،خود دخترخاله ام سنش زیاده یعنی مسن محسوب میشه ،شوهرس سر خاک جلوی اینهمه آدم اومد سر خانومشونو بوسید و دلداریش داد .در حالیکه خیلی هم مذهبی هستن .🤩

چند ماه قبلش مادر من فوت کرده بود همسرم ،با اینکه مطمئنم از همسر اون منو بیشتر دوست نداشته باشه ،کمتر نداره  ولی اصلا نیومد کنارم که دلداری بده چه برسه به نوازش و بوسه .ماشاالله شون بشه ولی اون رفتار تو دل من مونده خیلی زیبا بود .کاش همه آقایون بلد باشن .🙏

احتمالا منظورشون صدا زدنه نه توی تکستخداییشم جآلب نیست صداش بزنی همسرم یا شوهرم ولی خب وقتی داری در ...

با یه خانومی بیرون بودم نمی‌دونستم اصلا اسم شوهرش چیه برگشت گفت مهدی اومده بود دنبالم .گفتم مهدی کیه؟ گفت شوهرم  دیگه ،من روم نمیشه بگم شوهرم یا همسرم یا آقام .

خب اینم یه نسبته مثل خواهرم ،برادرم و مادرم .

از بس ازین حرفا شنیدن خجالت میکشم بگن شوهرم .

چطوری می‌تونید از چیزی که اصلا به شما ربط نداره به یه حدی بدتون بیاد که بیاید تاپیکشو بزنید و نفرتتو ...

استارترو نمیدونم والا. من یه دختر خاله دارم 36 سالشه و مجرده و با هر دختری تو فامیل که ازدواج میکنه چپ میشه و بی دلیل بلاکش میکنه و کلی پشت سرش الکی حرف میزنه و مسخره اش میکنه

چه اسم قشنگی

آره اولین بار بود شنیدم کلا تنها کسی دیدم اسمش خانومی بود ۶۰ ۷۰ سالشم هست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید