آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 عنوان حالم بده 80 بازدید | 16 پست سردرد شدید چشام داره در میاد حالت تهوع تب و لرز🥺🥺 دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺 امروز | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8368 کدئین خوردی؟؟یه دستمال محکم ببند به پیشونیت چای ولرم بخور ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 ویروسفردا کواموکسی کلاو و آموکسی سیلین بگیر بخور تازه خوب شده بودم 🥺🥺 دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 کدئین خوردی؟؟یه دستمال محکم ببند به پیشونیت چای ولرم بخور خوردم نمیتونم با یه دست دستمال ببندم دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8368 خوردم نمیتونم با یه دست دستمال ببندم دستت اسیب شده فدات شم؟؟کسی خونه نیست ببنده برات ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 دستت اسیب شده فدات شم؟؟کسی خونه نیست ببنده برات سرطان دارم گلم قطع عضو کردم ن نیست زنگ زدم بیاد ببرتم بیمارستان دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 5066 تازه خوب شده بودم 🥺🥺 اشکال نداره ویتامین سی بگیر روزی یه دونه بخور سیستمت قوی بشه
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 اشکال نداره ویتامین سی بگیر روزی یه دونه بخور سیستمت قوی بشه مرسی عزیزم ولی بخاطر مریضیم کلا شرایطم فرق داره دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8368 سرطان دارم گلم قطع عضو کردم ن نیست زنگ زدم بیاد ببرتم بیمارستان بگردمت عزیزدلم ان شالله شفای کامل افرین کار خوبی کردی بدنت ضعیف میشه فدات شم خیلی خیلی باید مراقب کنی از خودت سیستم دفاعیت پایین میاد اب میوه طبیعی .بخور ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 بگردمت عزیزدلم ان شالله شفای کامل افرین کار خوبی کردی بدنت ضعیف میشه فدات شم خیلی خیلی باید مراقب کن ... فداتشم که ممنونم ازت اصلا اشتها ندارم هیچی نمیتونم بخورم دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 بگردمت عزیزدلم ان شالله شفای کامل افرین کار خوبی کردی بدنت ضعیف میشه فدات شم خیلی خیلی باید مراقب کن ... دوهفته شده ویروس جدیده گرفتتم ولی خوب نمیشم اصلا دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8368 فداتشم که ممنونم ازت اصلا اشتها ندارم هیچی نمیتونم بخورم خدا نکنه زنده باشی و شاد استرس و اضطراب و بزار کنار کم کم بخور یهو نه از چندتا قاشق یا نصف اسکان شروع کن معدت کور نشه ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
آسمانوزمین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 788 خدا نکنه زنده باشی و شاد استرس و اضطراب و بزار کنار کم کم بخور یهو نه از چندتا قاشق یا نصف اسکان شرو ... مرسی مهربونم سعی خودمو میکنم چشم ممنونم ازت❤️ دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8368 دوهفته شده ویروس جدیده گرفتتم ولی خوب نمیشم اصلا ویروس جدید خیلی خیلی دیر میشه همه گرفتن بلااستثنا پروسه شو باید طی کنه ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫