2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 148028 بازدید | 871 پست

ولی واقعا بچه ها بعضی از رفتار و حرکات زشت نیست ولی خیلیا بدشون میاد 

مثلا مامان و بابای من از 30 سال زندگی تو خونه یه بشقاب غذا میخورن ولی جایی که دعوت میشم جدا می‌کنند 

یه چیزایی واقعا برای خونه و خلوت هست 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

من که واقعا بدم میاد تو یه بشقاب غذا خوردن

خیلی مسخره است

ولی به تجربه دیدم اونایی که خیلی عشقولانه رفتار میکنند در خلوت زندگی خوبی ندارند و بالعکس اونایی که خیلی محترمانه با هم رفتار می کنند واقعا زندگی خوبی دارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاهد پست های خیل عظیمی از دوستانی هستیم که هنوز این رفتار ها رو نشونه عشق ورزیدن میدونن و بقیه که خوششون نمیاد و این رفتار از نظرشون چندشه میشن حسود بدبخت ترشیده😂💀🤡

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
جلو بقیه دست دور گردن انداختن و سر رو شونه هم گذاشتن یا نشستن رو پای همدر کل هر حرکت عاشقانه ای جلو ...

وای وای اوایل که داداشم ازدواج کرد تو بغل هم جلو بزرگترا دراز میکشیدن برادرم جلو نامحرم دستشو دور زنداداشم حلقه میکرد درست رو سینه ش 

یعنی تا دسشویی هم میرفتن باید دست همو میگرفتن اصلا ی حرکتایی میزدن که فقط جاش تو محیط خصوصیه 

جالب اینکه برادرم تا مجرد بود از این احتراما برای مادرش قائل نبود الان واسه زنش و خانوادش یک احترامی داره آدم از اینهمه دو رویی خندش میگیره 

ای کاش پسرا خانواده دوست باشن نه زن دوست 

یعنی واسه همه ی افراد خانواده ارزش و احترام قائل باشن نه اینکه تا ازدواج کردن تازه ادب نداشتشونو واسه یکی دیگه خرج کنن

نفرت پراکنی اول از همه خود اون آدم رو منفور می‌کنه جدا از اینکه بخوایم بررسی کنیم که اون رفتاری که ا ...

درسته...ولی سرمنشا اینا واقعا رفتاراییه که هرکس قبل ازدواج تو خانواده خودش میبینه

مثلا مامان بابای  من حدودا سی ساله ازدواج کردن  مامانم حتی تا همین الان هم اگر بابام بخاد بره سرکار یا وقتی از سرکار میادمیره بغلش میکنه گونشو بوس میکنه محبتشو نشون میده به همسرش

این رفتار نه تنها تاثیر بدی تو زندگیمون نداشته (از لحاظ اینکه بعضیا میگن نباید این رفتارا رو جلوی بچه نشون داد هر چند که رفتار بدی ندارن در حد همون بغل و بوس روی گونه ) تازه باعث شده من و آبجیمم همین رفتار رو با همسرامون داشته باشیم

امیدوارم حداقل ماها بتونیم محبت و عشق رو به بچه هامون آموزش بدیم که مثله امثال استارتر با دیدن محبت بین دو نفر حالشون بد نشه

درسته...ولی سرمنشا اینا واقعا رفتاراییه که هرکس قبل ازدواج تو خانواده خودش میبینهمثلا مامان بابای م ...

خیلی عالی گفتید شوهر منم از باباش یاد گرفته هر جا باشیم وقتی از راه میاد به همه سلام می‌کنه اما سمت من میاد و حتما باهام دست میده

همون مامانم میگفت زشته مامان غریزه‌س و همه دارنش سعی کنید نشونش ندین منم همیشه مخالف بودم می‌گفتم دوست داشتن فقط مال توی رختخواب نیس .

جالبه عموی شوهرم مثل داداشش که پدرشوهر منه نیست و پسرها و عروسای اونم صداشون دراومده که چرا شماها اینطوری هستید بابای ما اصلا ما رو نبوسیده اونوقت شما اینطوری ...

نظر منم اینه که جبهه نگیرند نسبت به این رفتارها و بجای حمله کردن به این نوع رفتار ، سعی کنند یاد بگیرند .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
من اوایل مادرشوهرم تویه بشقاب بهمون غذا میداد بعد یکی دوسال گفتم لطفا جدا بدین من گشنه میمونم چون پس ...

😂😂😂😂😂😂صداقتت دوست داشتم

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

ننوشته که خدا یکی یار یکی، نوشته زهرا یکی. یعنی اون وسط یه شیما و یه ساناز و یه مریمم ممکنه باشه ولی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣افرین 

تنها کسی هستی که نکته رو گرفت

ننوشته که خدا یکی یار یکی، نوشته زهرا یکی. یعنی اون وسط یه شیما و یه ساناز و یه مریمم ممکنه باشه ولی ...

دقیقا مرد با همه لاس میزنه