یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعا مردم عجیبی داریم با دیدن عشق دونفر نسبت بهم احساس بدی میگیرنمثلا اگه توجمع دونفر دست همو بگیر ...
همین دیگه. ایرادش چیه توی ی بشقاب غذا بخورن؟ولی دیگه لم دادن توی بغل هم وسط جمع زیاد جالب نیست ولی من خیلیا رو دیدم نوه دارن ولی بازم توی ی بشقاب غذا میخورن
والا ما بعد ۵ سال هنوزم تو یه بشقاب غذا میخوریم تازه تو خیابون دست در دست شبیه نامزدا اصلنم چندش نیست
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
این خوبهبیو گذاشته خدا یکی زهرا یکی 😑😑😑😑مرد تو ۴۰ سالته خجالت بکش
ننوشته که خدا یکی یار یکی، نوشته زهرا یکی. یعنی اون وسط یه شیما و یه ساناز و یه مریمم ممکنه باشه ولی خب زهرا یکیه
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️