2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 164612 بازدید | 871 پست
🤣🤣ببخشید ها مطمعنم هرچی خورده بود بالا میاره پسره ولی از ترسش چیزی نمیگفته

آره بابا 😂پسره اومد قاشق برداره دید این قاشق و کرد تو دهنش قاشق و گذاشت زمین🤣🤣🤣ما همه ام داشتیم نگاشون میکردیم معذب شده بود ولی دختره عین خیالش نبود😂

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من جاریم الان بچشون 10 سالشه بعد جدا از شوهرش اومده بود خونه مادر شوهرم دو سه روز بعدش برادر شوهرم اومد بعد این بعد از این که برادر شوهرم اومد و نشستن از تو یقه برادر شوهر شوهرم دستشو کرد تو لباسش بدنشو دست میزد و هی باهاش احوال پرسی میکرد

من همینطوری هاج  و واج مونده بودم از خجالت آب شدم

من وجاریم تو ی زمان ازدواج کردیم اونو شوهرش وسط جمع  همو بغل میکردن مثلا. شوهرش. سرشو میزاشت روپاهاش و کلی از این اداها در میاوردن یا یه جا می رفتیم دستاشونو میگرفتن میدویدن یا از جوب میخواستن رد شن. برادرشوهرم. بغلش میکرد بعد منو شوهرم جلو جم خیلی. سرد دیده میشدیم اون زمان من سنم کم بود  دوس داشتم شوهرم  اینطوری باشه  خیلی سر این موضوع  دعوا داشتم از اون ماجرا پانزده سال میگذره  الان ک فکر. میکنم میگم خداروشکر  ما سرسنگین تر بودیم و جاریمو شوهرش چنبار. پای طلاق رفتن و خیانت و خیلی ریدن خلاصه  اینکه بگم. ظاهر زندگی. بقیه رو اصلآ  مقایسه  نکنید با خودتون..... 

اللهم عجل لولیک الفرج

با همسرم ک آشنا شده بودیم من از یه عشق ده ساله دست کشیده بودم و همیشه بغض داشتم...همسرم این حالمو میدید و چشمای اشک آلودم رو ...دستشو می‌ذاشتخ زیر چونه م میگفت چرا حالت بده؟؟من دیگه نمی‌ذارم تو غصه ی چیزی رو بخوری😭😭😭🥺