2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 141033 بازدید | 871 پست
اون تو خلوت خودشونه ب من و شما هیچ ربطی ندارهاینکه جلوی جمع انقد چندش باشن واقعا حال به هم زنه

بازم حرف تکراری زدین بنظر من خوردن لب یا آب دهن ی آدم  دیگه چندش آور تر از استفاده از ی لیوان یا ی قاشق یا حتی یه بشقابه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دقیقا

والا

فک کن جلوی اون همه بزرگتر این چندش بازیا رو در میارن😐خب زشته حداقل به احترام اونا😐

بعدش رفتن خونه خودشون تو خلوت خودشون هرکاری دوس داشتن بکنن دیگه اون ب ما ربطی نداره

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه عشق تو جامعه ما هنوز خوب جا نیوفتادهتو پارک بودیم یه اقایی خانومشو بغل کرد بوسش میکرد لپش ...

بنظر شما فقر. فرهنگی تذکر اون آقا بوده 

به نظر من و خیلی رفتار اون زن و شوهر بوده 

بده تعمیم بدیم نظرمونو

عزیزم بنظرت توی جمع با یک قاشق مشترک غذا بخورن طبیعیه ؟ یک جوری نیس؟

من کاری ب جمع ندارم ب مقایسه چندش آور بودن این دوتا کار اشاره کردم 😂 ک بنظرم خوردن لب و اینا چندش آور تره

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بازم حرف تکراری زدین بنظر من خوردن لب یا آب دهن ی آدم دیگه چندش آور تر از استفاده از ی لیوان یا ی ق ...

شما ام منظور من و توجه نشدین

من میگم جلوی ما که دیگه نمیان اینکار و بکنن ، تو خلوت خودشونه همدیگه رو لیسم بزنن ب ما ربطی ندارع ما ندیدیم که بخواد چندشمون بشه

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

بازم حرف تکراری زدین بنظر من خوردن لب یا آب دهن ی آدم دیگه چندش آور تر از استفاده از ی لیوان یا ی ق ...

اخه اصلا موضوع این نیس ک تو ی لیوان خوردن چندش اوره یا لب گرفتن 

بحث خودنمایی هست واینکه تو حضور جمع خیلی از کارا زشته 

منم با شما موافقم شاید توی یک لیوان خوردن چیز مهمی نباشه ولی اینکه با یک قاشق مشترک غذا خورد و در حضور جمع دهن  هم غذا کرد ی جوری نیس؟؟

اخه اصلا موضوع این نیس ک تو ی لیوان خوردن چندش اوره یا لب گرفتن بحث خودنمایی هست واینکه تو حضور جمع ...

چی بگم والا خواهر راس میگی شاید زشت باشه من زیاد دیدم اینو تو اطرافیان اما فقط حسودیم شده 😂

من کاری ب جمع ندارم ب مقایسه چندش آور بودن این دوتا کار اشاره کردم 😂 ک بنظرم خوردن لب و اینا چندش آ ...

اینکه صد در صد 

ولی شما فکر کن ی عده ک لب و … این کارهارو با همسر انجام میدن میان میگن ک ما از لیوان دهنی شوهرمون بدمون میاد 😂😂😂😂 اخه مگه شدنیههه تا دو دقیقه پیش تو حلقش بودی حالا لیوانی ک ب لبش برخورد کرده شد بدددد😂😂😂 

شاید سمت شما عادیه ولی تو فامیل ما بد دونسته میشه

عزیزم ربطی به سمت و فامیل نداره 

منم نظرم با شما یکیه پس حریم خصوصیه چیه و کجاست وقتی بوسه و بغل در ملع عام باشه 

واسه دخترو پسر بچه ای که اومدن پارک بازی کنن قبح این کار میریزه و میگن کار درسته‌ی که اینجوری با بی پروایی انجام میدن و بلوغ زودرس میگیرن 

من توی خونه ی خودم جلوی بچهای خودم جوری با همسرم رفتار کنم و همه ی عاشقانه ها و یا هرچیزی فقط اتاق خواب 

من در قبال بچه ی خودم مسئولم و نمیخوام بد بار بیاد اونوقت ببرمش پارک تا روحیش باز بشه و بازی کنه ولی با دیدن زنو مرد تو بغل هم در حال بوسیدن مواجه بشه خیلی عذابم میده و اگه من اینکارو کنم حق الناسه و حق اون بچه یا پدرومادرش که برای تربیتش وقت گذاشتن میمونه گردنم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اینکه صد در صد ولی شما فکر کن ی عده ک لب و … این کارهارو با همسر انجام میدن میان میگن ک ما از لیوان ...

اره منم بدم میاد از اینجور آدما خودم ی دوست دارم اینجوریه می‌گفت لیوان دهنی شوهرمو نمیخورم😐😐😐