2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم بستریه بیمارستان خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2628 بازدید | 109 پست

پدر و مادرت کجان عزیزم؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
آخه تا کی حداقل خیاطی میتونی ک یاد بگیری بخاطر بچت یا اصلا طلاق نمی‌خوای نگیر ولی ی فکری کن

نمیدونم بخدا خودمم حالم از این وضعیتم بهم میخوره .خدا خیرتون بده برامون دعاکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بپرسم عزیزم .بخدا دکتر الان نیست چندتا پرستارن .

توروخدا خواهر من بخاطر سردردم ام آرای دادم گزارش ام آرایم همش خوبه فقط یه جمله داره که اون فکرمو درگیر کرده میشه متن رو بفرستم نشون بدید خواهش میکنم ثواب داره

نمیدونم بخدا خودمم حالم از این وضعیتم بهم میخوره .خدا خیرتون بده برامون دعاکن

انشالا که براتون خوشی رقم بخوره ولی واقعا اگر میتونی برو خیاطی یاد بگیر یا ترشی درست کن بفروش یا با بچت برو پرستار بچه شو بچتم ببر دیگه اساسی فکر کن

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

توروخدا خواهر من بخاطر سردردم ام آرای دادم گزارش ام آرایم همش خوبه فقط یه جمله داره که اون فکرمو درگ ...

قربونت برم بخدا از خدامه بتونم کاری برات انجام بدم .من یه شهر کوچیکم الان که دکتر نیست بیمارستان چندتا پرستارن اوناهم دانشجو هستن فکرنمیکنم بتونن کمکی بهت بکنن

بفرست ببینم میتونن جوابی بدن اینا

*MRV مغز (بدون تزریق GAD): -سینی وریدی عرضی و سیگموئید سمت راست و ورید ژوگولار داخلی سمت راست به طور یکنواخت به نفع هیپوپلازی شدید تنگ شده اند. بی نظمی و بریدگی دیده نمی شود.
-سایر سیستم وریدی ماژور و مینور داخل جمجمه سیگنال و قطر طبیعی دارند.
- هیچ ترومبوز ورید مغزی تیپیوال دیده نمی شود.
اگر مشکوک بالینی بالا باشد، ارتباط با MRV افزایش یافته GAD توصیه می شود.
* MRA مغز (بدون تزریق GAD): - تمام سیستم گردش خون شریانی داخل جمجمه قدامی و خلفی دارای سیگنال و قطر طبیعی هستند.
-تنگی و انسداد شریانی قابل توجهی دیده نمی شود.
اکتازی شریانی و آنوریسم به نظر نمی رسد.
-عدم نقص پرکننده و بی نظمی دیواره و ترومبوز دیواری دیده می شود.