2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم بستریه بیمارستان خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 109 پست
هرغلطی هم بکنه برام مهم نیست .کسی فکر شکم بچش نباشه چه ارزشی داره از بدبختیمه که موندم تو این زندگی ...

خدا کمکت کنه 🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
خیلی ویروس بدیه .دخترم ۴ روزه گرفته .دوشبه بستری شده خودمم انگار تریلی روم رد شده بخدا

همون کروناست برگشته 

بیشتر هم بچه ها درگیر میشن 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ویروس بدیه .دخترم ۴ روزه گرفته .دوشبه بستری شده خودمم انگار تریلی روم رد شده بخدا

صاحب خونه قبول نمیکنه جدا بشی همینجا بشینی کار کنی؟

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

وقتی شوهرت خرجتو نمیده نه حالتونومیپسه بودنش چه فرقی داره؟طلاق بگیر برا خودت زندگی کن همین صابخونه خ ...

بخدا مرده وزندش هیچ فرقی نداره بمیره راحت تر وخوش تریم 

مطمعن نیستم از خونه ای که توشم .میترسم صاحب خونه از تهران بیاد بگه بلندشید دیگه آواره میشیم کسیم ندارم کمکم کنه .جای ندارم برم .هزینه رفت و آمدطلاقم ندارم 

نمیتونم کارکنم زانوهام مشکل داره هنری هم بلدنیستم تو خونه کارکنم

آخه تا کی حداقل خیاطی میتونی ک یاد بگیری بخاطر بچت 

یا اصلا طلاق نمی‌خوای نگیر ولی ی فکری کن

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻