2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم بستریه بیمارستان خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

*MRV مغز (بدون تزریق GAD): -سینی وریدی عرضی و سیگموئید سمت راست و ورید ژوگولار داخلی سمت راست به طور ...

همه چیزش نرماله که

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

سلام عزیزم خدا سلامتی بده انشالله بلا به دور باشه و فاطمه زهرا گره مشکلاتتون رو وا کنه.یه خانومی داخل روبیکا آموزش خیاطی آنلاین داره دوره هاش عالین و قول میدم به درآمد برسی هزینه زیادیم نمیخواد اکثر وقتا تخفیف هم دارن حتما یه سری بزن انشالله که گره مشکلت واشه و بتونی واسه خودت و دختر کوچولوت یه لقمه نون حلال در بیاری

من زهره حسینی هستم ، مدیر برند کوک، مولف کتاب خیاطی کوک😍 طراح متد معجزه ⭐ برای ثبت نام دوره یا الگوی آماده این پیوی من  👇👇
@zohre_hosseiny
کپی آموزشها در سایر کانالها حرام ❤️
برای رزرو تبلیغات در کانالهای کوک 👇
@tablighat_kok

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سوالم اینه که این خطرناکه؟؟وسردردم ربطی بهش دتره؟

بله عزیزم باعث سردرد میشه 

تخلیه وریدی مغزتون خوب انجام نمیشه فشار میاره و باعث سردرد میتونه بشه 

ولی درمانش معمولا سخت نیست

بله عزیزم باعث سردرد میشه تخلیه وریدی مغزتون خوب انجام نمیشه فشار میاره و باعث سردرد میتونه بشه ولی ...

درمانش چی هستش؟توروخدا شما اطلاعی دارید ؟؟پس چرا دکترها میگن ربطی نداره علایمت بهش

خواهر میگن نرماله .چیز خاصی نیست

عزیزم حتما اون کانال رو سر بزن و با مدیرش صحبت کن شرایطتت رو بدونه شاید اصلا هزینه نگیره انشالله روزنه ی امیدی شه واسه ات

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....