2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم بستریه بیمارستان خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2852 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای ندارم برم .

چیزی بنامت نیست که بفروشی بدی پول پیش خونه؟؟ بعد کار کنی با دخترت

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

میره خونه مادرش ۱۰ روز یه بار میاد یه سر میزنه یه دعوا راه میندازه و میره

خیلی مطمئن نباش خونه مادرشه از کجا معلوم سرش جای دیگه گرمه 

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
گور نداره تا کفن برسه .خرج خوراکشم انداخته گردن مادرش

ساده نباش شاید با مادرش بسته که به تو بگه اینجاس

آدمای بی‌ پول بیشتر از بقیه اهل کثافت کارین حواست جمع کن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
عزیزم من وپسرم هم دچار این ویروس شدیم خیلی سخته امیدوارم زودتر خوب بشید ‌..شوهرت مگه کجاست

خیلی ویروس بدیه .دخترم ۴ روزه گرفته .دوشبه بستری شده 

خودمم انگار تریلی روم رد شده بخدا

خیلی ویروس بدیه .دخترم ۴ روزه گرفته .دوشبه بستری شده خودمم انگار تریلی روم رد شده بخدا

خدا کمکتون کنه،کاش ازش جدامیشدی زیر نظر کمیته امداد مبرفتی درکنارش کارمیکرد ،خدا  یه همچین ادمای اشغالیو نمیکشه که ،،فقط خوبا رو میبره

وَ هیچڪَص بَࢪآیَـم او نَشُـد-🖤🪽️ 

ساده نباش شاید با مادرش بسته که به تو بگه اینجاسآدمای بی‌ پول بیشتر از بقیه اهل کثافت کارین حواست جم ...

هرغلطی هم بکنه برام مهم نیست .کسی فکر شکم بچش نباشه چه ارزشی داره از بدبختیمه که موندم تو این زندگی جهنمی 

هیچی نداشته از روز اولم .مستاجرم تو دهات .صاحب خونه بخاطر بچم دلش رحم امده گفته بشین

خب ما رشد کارش نداره؟؟ نمیشه درخواست نفقه بدی 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب ما رشد کارش نداره؟؟ نمیشه درخواست نفقه بدی

مادرش