2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم بستریه بیمارستان خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درمانش چی هستش؟توروخدا شما اطلاعی دارید ؟؟پس چرا دکترها میگن ربطی نداره علایمت بهش

من خودم پزشکم البته دانشجو 

درمانش بستگی دارهه. به شدت تنگی‌و علایم بالینی شما 

معمولا درمان دارویی و رژیمی داره 

اگه نه که خیلیی شدید باشه آنژیو و استنت گذاری میشه 

با این حال اگه پزشک تشخیص داده که ربط نداره قطعا درست میگن بهشون اعتماد کنین

توروخدا بپرسید که سردردم ربطی به اون تنگی رگ مادرزادی داره؟اون تنگی خطرناک نیست؟

خواهرجان اینا پرستارن .تازه داجشو تازه استخدام هستن.

ولی خوندن میگن نرماله .شماهم اگه خیلی حساسی بهتره به یه متخصص نشون بدی جواب ام. آر آی رو

انشالله بحق امام حسین چیزی نیست

من خودم پزشکم البته دانشجو درمانش بستگی دارهه. به شدت تنگی‌و علایم بالینی شما معمولا درمان دارویی و ...

ببخشید خانم دکتر این تنگی یعنی مادرزادی اینجوری به دنیا اومدم؟خب چطور تاحالا علایم نداده

خیلی ممنونم خداخیرتون بده

قربونت برم با توجه به تاپیک قبلیتون هم یه استشهاد محل بنویسید چند نفر اعضای روستا و شورا یا دهیار براتون امضا کنن که شوهرتون شما رو کرده و خرجی نمیده با توجه به اون یارانه تون رو جدا میکنن و خودتون سرپرست خانوار میشید بعد هم میتونید با همون برگه برید کمیته امداد تقاضا کنید شاید بهتون حقوق بدن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
ببخشید خانم دکتر این تنگی یعنی مادرزادی اینجوری به دنیا اومدم؟خب چطور تاحالا علایم نداده

عزیزم ببین خیلی چیزا هستن که در واقع تا علائم ندن کاریش ندارن  بعضی وقتا بیماری پیشرفت میکنه و علائم میده که درمانش میکنن

تنگی هم مادرزادی داره هم اکتسابی 

و اینکه باید به پزشک متخصص مراجعه کنی رو تشخیصشون هم اعتماد داشته باش 

قربونت برم با توجه به تاپیک قبلیتون هم یه استشهاد محل بنویسید چند نفر اعضای روستا و شورا یا دهیار بر ...

خدانکنه عزیزم.

والا همین شورا و دهیار نامه دادن یارانه مون جداکردم .ولی کمیته امداد گفت یا طلاق نامه بیار یافوت نامه 

قربونت برم با توجه به تاپیک قبلیتون هم یه استشهاد محل بنویسید چند نفر اعضای روستا و شورا یا دهیار بر ...

رها کرده

خدانکنه عزیزم.والا همین شورا و دهیار نامه دادن یارانه مون جداکردم .ولی کمیته امداد گفت یا طلاق نامه ...

باز خوبه خداروشکر بهزیستی هم یه سر بزن اونام کمک میکنن وقتی بد سرپرست باشی عزیزم

عزیزم ببین خیلی چیزا هستن که در واقع تا علائم ندن کاریش ندارن بعضی وقتا بیماری پیشرفت میکنه و علائم ...

من باید چیکار کنم بخدا خیلی بی کس هستم وجز خدا کسی رو ندارم توروخدا کمکم کنید توانایی دکتر رفتن زیاد هم ندارم

باز خوبه خداروشکر بهزیستی هم یه سر بزن اونام کمک میکنن وقتی بد سرپرست باشی عزیزم

ممنونم از وقتی که گذاشتی برام خداخیرتون بده 

میپرسم اونجاهم سرمیزنم ببینم چی میشه