2777
2789
عنوان

دوشبه دخترم بستریه بیمارستان خودمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 109 پست

عزیزم ببخش یه سوال دارم نخواستی اینحا ج بدی بیا خصوصی .کدوم شهری؟گفتم شاید نزدیک بودی من خودمم مشکل زیاد دارم ولی خدا بزرگه مثل خواهر خودم شاید تونستم یه کمک کوچیک کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم ببخش یه سوال دارم نخواستی اینحا ج بدی بیا خصوصی .کدوم شهری؟گفتم شاید نزدیک بودی من خودمم مشکل ...

قربونت برم خواهر همین که برام دعاکنین یه دنیا برام ارزش داره 

الهی خداخیرتون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باید چیکار کنم بخدا خیلی بی کس هستم وجز خدا کسی رو ندارم توروخدا کمکم کنید توانایی دکتر رفتن زیاد ...

عزیزدلم گوش کن 

اول از همه اگه میتونی یه پزشک خوب پیدا کن که چندبار ارجاعت نده اگه نه برو اورژانس بیمارستان قسمت مغز و اعصابش و ازمایشتو نشون بده که هزینش خیلی کمه 

بعدشم اصلااا مشکلت جای نگرانی نداره طوریت نیست خیلی راحتم مشکلت حل میشه اصلا نگران نباش

قربونت برم خواهر همین که برام دعاکنین یه دنیا برام ارزش داره الهی خداخیرتون بده

عزیزدلی بخدا بدون تعارف میگم توام مثل خواهر خودم منم قبلا شرایط مشابه داشتم الانم زندگیم خیلی روبراه نیست ولی باز کم و زیاد میگذره .من غرب کشورم اگه این سمتایی هرکاری که از دستم بر بیاد درخدمتتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزدلم گوش کن اول از همه اگه میتونی یه پزشک خوب پیدا کن که چندبار ارجاعت نده اگه نه برو اورژانس بیم ...

خب رفتم نشون دادم همشون گفتن علایمت ربطی بهش نداره این مادرزادی هستش .علایمت مال میگرن عصبی واسترس اضطرابه...اما من بخدا فقط اضطراب این گیجی منگی وسردردمو دارم

عزیزدلی بخدا بدون تعارف میگم توام مثل خواهر خودم منم قبلا شرایط مشابه داشتم الانم زندگیم خیلی روبراه ...

قربون قلب مهربونت عزیزم .یه دنیا ازت ممنونم .فقط برام دعاکنین خدا یه درخیری به روم بازکنه

انشالله خدا کمکتون کنه زندگی تون روبه راه بشه 

خب رفتم نشون دادم همشون گفتن علایمت ربطی بهش نداره این مادرزادی هستش .علایمت مال میگرن عصبی واسترس ا ...

خب ببین عزیزم من علائمتو نمیدونم اگه گفتن مادرزادی درست گفتن 

ببین میگرن سردرد خاص خودشو داره نبض داره یه طرفه است و ... خلاصه اونا چک کردن دیدن علائمت مربوط به این تنگی نیست و تنگی تو بی علامته و نیاز به درمان نداره

بهشون اعتماد کن و آرامش خودتو حفظ کن 

استند هم که گفتم مال زمانیه که بیماریت تشدید بشه و علائم شدید ایجاد کنه نه الان که هوشیاری عزیزم

خب ببین عزیزم من علائمتو نمیدونم اگه گفتن مادرزادی درست گفتن ببین میگرن سردرد خاص خودشو داره نبض دار ...

تو روخدا من از کجا باید بدونم که این علایم سردرد وگیجی ومنگیم ربطی داره بهش یا نه

وضعیت رو به مادرش گفتی؟خواهر شوهر برادر شوهر نداری؟بالاخره الان که بچت بیمارستانه دلشون از سنگ هم با ...

مادرش پیره .از خدا پسرش پیشش بمونه  خیلی باهاش حرف زدم گفتم نصیحتش کن راهش نده به خونت تا بخاطر شکم خودشم شده به خودش سختی بده گارکنه .میگه تو سختته بزار برو 

مادرش پیره .از خدا پسرش پیشش بمونه خیلی باهاش حرف زدم گفتم نصیحتش کن راهش نده به خونت تا بخاطر شکم ...

ای بابا 😭

خودت کسی رو نداری ؟ مادر و پدر؟

شغل همسرت آزاده؟

نمیشه شماها هم برید خونه مادرشوهر ؟

ای بابا 😭خودت کسی رو نداری ؟ مادر و پدر؟شغل همسرت آزاده؟نمیشه شماها هم برید خونه مادرشوهر ؟

نه والا کسی ندارم بتونم یه شب صبح کنم خونش .مادرشوهرم خودش پیرزن کمیته امدادخرجشو میده تحمل یه ساعت نوه شو هم نداره چه برسه به من

تو روخدا من از کجا باید بدونم که این علایم سردرد وگیجی ومنگیم ربطی داره بهش یا نه

از اینکه پزشکت با توجه به شرح حالت گفته ربطی نداره😅چقدر نگرانی عزیزم ببین منو

پزشک ازت شرح حال میگیره ازمایش پاراکلینیک انجام میده معاینه میکنه و تشخیص میذاره .

ممکنه اشتباه کنن ولی خیلی درصدش کمه خیلیییی 

پس بهت اطمینان دادن چیزی نیست درست میگن 

اگه خیلی شک داری یه پزشک دیگه هم مراجعه کن