2777
2789
مگر پول کلانی داشته باشی بری بهترین دارو و درمان های پیشرفته انجام بدی شماهم کک و مک دارین ؟ من که 2 ...

عزیزم من چندین ساله والله از بچگی که یادمه باهام بودن در حد یه چهار دونه روی گونه هام هستن بدم ازشون میاد

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من چندین ساله والله از بچگی که یادمه باهام بودن در حد یه چهار دونه روی گونه هام هستن بدم ازشون ...

خوش بحالت من بینی و دوتا لپ پره پره 

خیلی خیلی داغونم 

بدون ضد آفتاب رنگی و کرم پوشاننده نمی تونم برم بیرون 

ناراحتم بابتش خیلی بچگی صورت نازک تو آفتاب داغ زیاد گشتم و 

معجزه شکر گزاری...

مگر پول کلانی داشته باشی بری بهترین دارو و درمان های پیشرفته انجام بدی شماهم کک و مک دارین ؟ من که 2 ...

قربونت ناراحت نباش عزیزم منم ۳۳سالمه و بعضی روزانه هفته از لایه بردار گیاهی دستار استفاده میکنم کمرنگ شدن ....چون میترسم زیاد از کرمه استفاده نمیکنم فقط کمرنگ شدن شاید در ماه هفت روز کرم رو استفاده میکنم هر چند شب یه بار میزنم کم رنگ شدن فقط الان یه ساله کارم همینه 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

چهار پنج دونه که چیزی نیست 🙄

نه عزیزم وقتی دوستت روشن باشه همون چهار دونه هم تویه زوق میزنه .مخصوصن من که اصلا هیچ کرم آرایشی دوست ندارم بزنم به صورتم که بپوشونه برا همین همون چند دونه تو زوقه و بدم ازشون میاد

نه عزیزم وقتی دوستت روشن باشه همون چهار دونه هم تویه زوق میزنه .مخصوصن من که اصلا هیچ کرم آرایشی دوس ...

وای از دست این تایپ گوشی پوست رو دوست نوشته

خوش بحالت من بینی و دوتا لپ پره پره خیلی خیلی داغونم بدون ضد آفتاب رنگی و کرم پوشاننده نمی تونم برم ...

شما به نظرم اگه خیلی زیادن برو سولار انجام بده برنز میشی و اصلا دیده نمیشن تازه نازتر هم میشی

خوش بحالت من بینی و دوتا لپ پره پره خیلی خیلی داغونم بدون ضد آفتاب رنگی و کرم پوشاننده نمی تونم برم ...

قرص پیگمنتا بخور

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

عزیز تا حالا شده بخاطرشون حرکتی بزنی و دکتر پوست رفتی؟؟؟؟

عزیز تا حالا شده بخاطرشون حرکتی بزنی و دکتر پوست رفتی؟؟؟؟

خیلی خیلی حتی لیزر برگشت 

دکتر گفت لیزر کنی بر می گرده صورتت نازکه مثل خارجی هاست هر کار کنی کک میشه دوباره 

معجزه شکر گزاری...