بچه هادنیاداره ب کجاکشیده میشه مغزم هنگ کرده ارورمیده خدایا۰رااینجوری شده تویکی ازروستاهای اطراف ماچهارتاپسره ۲۲ یا۲۳ساله باهم میرم شب نشینی وانگاراقوام خیلی نزدیکم بودن یکیش میزنه یکیشوباتفنگ میکشه دوتای دیگه فرارمیکنن یکیشودنبال میکنه اونم میکشه ولی یکیش فرارمیکنه انگیزه ودلیل قتل مشخص نیست ولی کلادوست هم بودن خدارحم کنه به ما.دنیاداره ب چه سمتی میره کلامیترسم
ماکه احتمال میدیم چیزی مصرف کردن ولی هنوزمشخص نیست
حتما قرصی چیزی مصرف کردن که حالات و رفتارشون دست خودشون نبوده
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد خوردن رفتن تو فضا نفهمیدن چی به چیه احتمالا کاه از خودتون نیست لامصبا کاهدون که از خودتونه
خودم تا حالا نخوردم ولی مستی دلیل بر قتل نمیشه کسی که مسته تعادل نداره ولی از تصمیمش اگاهه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
قبول دارم ولی دنیاامنتربودچن سالپیش مگه اینجوری بودکه هرکی تفنگ بگیره دست وآدم شکارکنه
همیشه بوده
فقط رسانه و پیام رسان برا پخش کردنش نبوده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.