2777
2789
عنوان

قتل درروستا

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست
ماکه احتمال میدیم چیزی مصرف کردن ولی هنوزمشخص نیست

حتما قرصی چیزی مصرف کردن که حالات و رفتارشون دست خودشون نبوده

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
آدم ی سری چیزارو میبینه ب زندگی خودش شکر میکنه ما همسایه کناریمون همسرش رو ب قتل رسونده بود💔🤦🏻‍♀️

توکوچمون ی خانمی دختر۷سالشوخفه کردکشت وبعدش خودشوتیغ زدنجاتش دادن الان زندانه.کلااین دنیاجای امنی نیست قانون وحش حکم فرماشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکوچمون ی خانمی دختر۷سالشوخفه کردکشت وبعدش خودشوتیغ زدنجاتش دادن الان زندانه.کلااین دنیاجای امنی نی ...

آدما اینجورین...

این ههم قانون و مجازات برا همین جور چیزاس دیگه :)))

ظاهرا قشنن زندگیا ا تو داغون

زیاد خوردن رفتن تو فضا نفهمیدن چی به چیه احتمالا کاه از خودتون نیست لامصبا کاهدون که از خودتونه

خودم تا حالا نخوردم ولی مستی دلیل بر قتل نمیشه کسی که مسته تعادل نداره ولی از تصمیمش اگاهه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خودم تا حالا نخوردم ولی مستی دلیل بر قتل نمیشه کسی که مسته تعادل نداره ولی از تصمیمش اگاهه

من ک خوردم ببخشیدولی هوش وحواسم سرجاش بودمستی دیوونگی نمیاره شیشه واین چیزاتوهم زاست

اگه حتی مست بود یا چیزی مصرف کرده بود دیگه اونقدر کشش نداشته که بره دنبال اونی که فرار کرده بوده

بنظرم حتما یه خصومتی داشته و از قبل برنامه ریزی کرده بوده

انچه قسمت توست؛از کنارت نخواهد گذشت!  INTJ📚     Army ♡ minozy
قبول دارم ولی دنیاامنتربودچن سال‌پیش مگه اینجوری بودکه هرکی تفنگ بگیره دست وآدم شکارکنه

همیشه بوده 

فقط رسانه و پیام رسان برا پخش کردنش نبوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.