2777
2789
عنوان

مامانم میگه مثل عقب مونده هایی با من نیا بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر برات محدودیت نداره عکس بزار بهت پیشنهاد بدیم چیکار کنی

نمیتونم بزارم عزیزم

کل صورتم بی نقصه همه میگن خیلی خشگلیی ... هرجا میرم میگن خشگلی

بینیم خدادادی سربالا لبا قلوه و ...

ولی پلکام افتاده یکم و مژه هام صافه چشام خیلی بد هس

دلم میخاد عمل کنم

چند سالته مامانت چند سالشه ؟؟ خودشم چادریه؟؟ میشه چادر زد و خوشتیپ بود ی روسری ک ب رنگ پوستت میاد بز ...

من ۲۰ اره اونم چادریه

من خوشم نمیاد ب چادر 

مجبوری میپوشم

نمیتونم بزارم عزیزمکل صورتم بی نقصه همه میگن خیلی خشگلیی ... هرجا میرم میگن خشگلیبینیم خدادادی سربال ...

خوب افتادگی پلک که با یه جراحی سرپایی حل میشه بعدشم یه لیفت و اکستنشن اون موقعس که تو زیباترین چشم هارو خواهی داشت البته اگر اهل جراحی زیبایی باشی که سلیقه ای هستش 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

مرسی فداتشم از توصیه هایهدخوبتخودم فکر میکنم کلا زشتمالان ۴ سالع اینجوریم ۲۰ سالمه

نمیتونی عکست رو بذاری؟شاید خودت فکر میکنی زشتی؟

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

خوب افتادگی پلک که با یه جراحی سرپایی حل میشه بعدشم یه لیفت و اکستنشن اون موقعس که تو زیباترین چشم ه ...

فدات عزیزم

تمها مشکلم چشامه که هیچ اعتماد بنفس ندارم وگرنه همه میگن خیلی خشگلی 😭اره ب جراحی که درست باشه حس عالی دارم