2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون سر خاک عزیزتون بگه موهات رو بکن تو

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 105 پست
خب منم همینو گفتم حالا سر خاک پوشیده تر بهتره که

نه خیر گفته ی شما و من خیلی فرق داره 

اونجا تو اون فضا حتی اگه روسری استارتر هم میفتاد شوهرش نباید تند تند تذکر میاد دور از شان و شخصیته یه آدم عاقله این رفتار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی داره چون پدر بزرگت فوت کرده باید موهات بیرون باشه

همه مردای دیگه قشنگ ببیننت

ضمن این که شوهر شما قطعا یهویی اینطوری نشده حتمن از قبل حجاب براش مهم بوده

شما قبل عقد باید درمورد این موضوع به تفاهم میرسیدید نه سر قبر پدر بزرگ مرحومتون

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
همسرم نباید به احساس من احترام بدتره؟ باید تحت هر شرایطی این تذکر مزخرفشو بده؟؟ نمیشه به این فکر کنه ...

اگه همون لحظه یه چیز زشت و یا عیبت رو بهت گوش زد میکرد خوشحال نمی شدی از فهمش 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
چقدر بالاخونه اش تعطیله حالا اون وسط با موهای شمای عزادار تحریک میشدن مگه بقیه

والا نمی‌دونم لابد …

بعد نمی‌دونم چطوری روش می‌شد توی اون حالت این حرف رو به من بزنه

یعنی واقعا چی توی ذهنش میگذره نمیفهمم

شوهرم معتاده پدر ومادر هم ندارم 💔💔

عزیزم من دارم ولی ذره ای حمایتم نمیکنن شوهرم ی حیوونه یه بی رحم کسی پشت و‌پناهم نیس طلاق بگیرم

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

دنبال دعوا نباش عزیزمولش کنبا چه لحنی گفت؟؟

بنظرت واقعا دنبال دعوام؟ این دقیقا نظر شوهرمه که من خیلی حساسم همش دنبال دعوام ولی من فقط ازش درک و همدلی میخوام 

والا چند بار هی تذکر داد بار های آخر با لحن بود ، چون من هی به حرفش گوش‌کردم هیچی نگفتم ولی روسری لیز بود میرفت عقب منم توی حال خودم نبودم که حواسم باشه ، دیگه بار آخر با لحن بد گفت این بار دهمه موهات میاد بیرون 

منم عصبی شدم گفتم به تو ربطی نداره برو اون طرف

من روز تشییع داداشم اصلا نیمد حتی کنارم تک و تنها نشسته بودم رو خاک داشتم خاک می‌ریختم رو سرم تازه د ...

هییی خاک تو سر هم‌چنین مردایی

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بنظرت واقعا دنبال دعوام؟ این دقیقا نظر شوهرمه که من خیلی حساسم همش دنبال دعوام ولی من فقط ازش درک و ...

عزیزم حق داشتی روسریت ساتن بوده یحتمل

و این آقا هم حساسه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
عزیزم من دارم ولی ذره ای حمایتم نمیکنن شوهرم ی حیوونه یه بی رحم کسی پشت و‌پناهم نیس طلاق بگیرم

منم کسیو ندارم که حمایتم کنه زندگی هم نمیتونم بااین ادم بکنم نمیدونم چیکارکنم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

والا نمی‌دونم لابد …بعد نمی‌دونم چطوری روش می‌شد توی اون حالت این حرف رو به من بزنهیعنی واقعا چی توی ...

درک نمیکنم این رفتارو والا شوهرت حق داشته ده بار سر خاک باید تذکر بده در صورتی که میدونی رو این مسائل حساسه بعد به خودتم حق میدی و شوهرتو بی احساس میدونی که همدردی نکرده 

منم مادرم فوت شد قرار با فوت عزیزان یه چیزایی رو فراموش کنم که مثلا بگیم از خود بیخود بودم پس اگه حواسم پرته کلا لباس نپوشم  کفش نپوشم و ...