2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره مانتویی ام هرچی بازارو گشتم ب کاپشن وجود نداره همه ترنچ کت و پالتو فوتر هستن و خودم چند تا دارم ...

کدوم شهری مگه 

مشهد که فراونه

از اینستاگرام هم میتونی سفارش بدی چیزای خاص زیاد پیدا میشه

زیباست

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
خیلی پفه و راحت نیست من داشتم قبلا نپوشیدم اصلا خیلی پف می‌کنه و چاق نشون میده بعدشم راحت نیست

ولی کاپشنای بادگیر همشون آدمو چاق نشون میدن 

الان چه سبکی میپوشی کاپشن؟

از یک تا ده۵بهش میدم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

منم این هفته رفتم کاپشن بگیرم خوشم نیومد از مدلا🥲

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
من کاپشن نمیپوشم گلم کت و پالتوی کوتاه کتی می‌پوشم یه دونه هم بلند دارم که ضخیم نیست چون دوس ندارم چ ...

آها پس کلا دوس نداری چاق نشون بده منم پالتو و ترنچ کت دارم اما اینجا خیلی سرده فقط باید بادگیر پوشید متاسفانه تو بازار هم یدونه کاپشن بادگیر پیدا نمیشه