2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون سر خاک عزیزتون بگه موهات رو بکن تو

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 105 پست
اولین باره درکی از مسائل و محیط نداره یا بار چندم؟

توی این مسئله حجاب کلا همیشه همینطوره !! 

ولی مسائل دیگه رو اوکیه

مثلا چند بار شده مریض بودم رفتیم بیمارستان اصلا نمیتونستم خودمو جمع کنم اومده یهو تذکر حجاب داده… کلا تحت هر شرایطی روی حجاب حساسه و نمیفهمه باید ی جایی به جای حجابم حواسش به خودم باشه

طرف عزیزش رو ار دست داده بالاخره به قول اسی خودشو زده تکون خورده روسریش رفته عقب آخه تو آب گل آلود که ماهی نمیگیرن .ولی خب اسی هم نباید دنبال داستان رو بگیره ولش کن بذار به حساب بی درکیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در هر شرایطی،هر کسی همچین حرفی بهم بزنه،از نظرم یه بیشعور،بی عقل و نفهم به تمام معناست،توی همچین موق ...

اینارو باید گذاشت یه عزیزیش فوت کنه وسط گریه بری تذکر بدی لباستو خاکی نکنیاا موهاتم بهم نریز

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

اینارو باید گذاشت یه عزیزیش فوت کنه وسط گریه بری تذکر بدی لباستو خاکی نکنیاا موهاتم بهم نریز

بهترش اینه،وقتی یکی از اطرافیانش فوت کرده،بری بهش بگی مثلاً مادرت بهم فلان حرفو زده،یا خواهرت واسم قیافه گرفته،یعنی خریتشو توی چشمش فرو کنی

من مادرم فوت کرده روزای اول میرفتم سرخاکش میگفت تو هروز میری مردا نگات کنن💔💔

متاسفم

خدا بیامرزه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
متاسفمخدا بیامرزه

ممنون ابجی خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

من مادرم فوت کرده روزای اول میرفتم سرخاکش میگفت تو هروز میری مردا نگات کنن💔💔

من روز تشییع داداشم اصلا نیمد حتی کنارم تک و تنها نشسته بودم رو خاک داشتم خاک می‌ریختم رو سرم تازه ده روزم بود زایمان کرده بودم اون دورترا نشسته بود رو صندلی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.