2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11051 بازدید | 239 پست

عه من و شوهرمم پیش هم نمیخوابیم،از وقتی بچه دار شدیم اینجوری شد الان پسرم شیش سالشه،چون می‌ره سرکار زود می‌خوابه،چن وقت پیش جای پسرمو جدا کردم بردم تو اتاقش منم چند شب بود میرفتم پیش شوهرم می‌خوابیدم دیدم میگه تو اینجا می‌خوابی نمیتونم راحت غلت بزنم🥴😂

عزیز دلم من نمیگم خیانت خوبه از مرد و زن خیانت کار هم متنفرم ولی طبق نظر مشاور ک بهم گفت خواسته هات ...

منم میگم این بهونس برای اینحور افراد،اگه قراره با زنا محبت گدایی کرد،پس همون سمت شوهرت بری بهتره،چون تو زنا مردی با عشق وعلاقه که نیست،فقط زیر شکمش تامین کنه وطرفش خوار وخفیف کنه ،منظورم کلی هست نه شما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط مراقب باشید با این ترفند های شوهر داری که به خانم ها یاد میدید تهش زیگیل تناسلی نگیرن

نگران نباش من خودم تازه تست دادم و خداروشکر هیچیم نبود. البته همسر من قسم میخورد ک رابطه جنسی نداشتن نمیدونم. ولی خب خیلی باید مراقب بود زگیل زیاد شده من هر روز ب شوهرم میگم خیلی شایع شده ادم باید فکرسلامتی خودش باشه نمیدونم چطور بعضی مردا با همه میخوابن فکر خودشونم نیستن😂

اینم درنظر داشته باش تواین دوره زمونه ک نون از سنگ درمیاد طفلی باباعه چ ک و ن ی ازش پاره میشه تاخرج ...

تو این دوره زمونه اغلب خانم ها شاغلن‌

هم از موقعیت شغلیشون بگذرن هم از رفاهشون‌ !

نامردیه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

چرا همه بخاطر بچه جدامیشن؟ یعنی منم چند روز دیگه باید از، شوهرم جدا بخابم وای اصلا نمیتونممم

نه گلم ،مگه اجباره،اگه اون آقا هم قبول کنه شرایط متفاوته شاید شب چندبار هم بیداربشه چرا جدا بخوابید کنارهم نی نی هم توی رختتاواب یا تختش کنار شما باشه من سه تا اینجوری بزرگ کردم .البته کوچیکه ۴ساله اس گاهی میاد وسط ما میخوابه

عزیزم حتما شوهر شما وقتی میری طرفش پشت بهت نمیکنه یا بهت نمیگه برو زیر پتو خودت یا نمیگه من می‌خوام ...

چرا نمیگه شوهرمنم میگه

گاهی میخوابم منم محلش نمیدم اما گاهی میبینم نمیشه نمیتونم کنار بیام میوفتم به جونش وباعث میشه برگرده باهم بخوابیم

چقد بعضی نظراتتون ناشی از زن ستیزیهمیگه شوهرم رابطه نداره میگن خودتو بهش بمالمیگه محبت نداره میگن خو ...

دقیییقا 

این طفلی تازه مادر شده جسمش روحش خسته ست نیاز ب توجه و حمایت شوهرش داره . اینا هی میگن وا خب خودت برو سمتش خودت برو کنارش گهوارم ببر . واقعیت اینه مرد اگر محبت و وجدان داشته باشه میگه خانم شما بیاین کنارم یا من میام کنارتون. 

اینجا زن و کردن ی موتور بی احساس ک فقط وظیفش سرویس دادن ب شوهر و بچه هاست . جیکش دربیاد میشه پرتوقع 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اگه مردا زگیل بگیرن درمان میشن ولی خانما نه

خب دیگه من اینگ بهش نمیگم همش بهش مبگم زگیل درمان نداره😂😂. البته خانم ها هم اگر زود بفهمن درمان میشه ولی متاسفانه معمولا دیر متوجه میشن

دقیییقا این طفلی تازه مادر شده جسمش روحش خسته ست نیاز ب توجه و حمایت شوهرش داره . اینا هی میگن وا خب ...

خودمون هم میدونیم نیاز ب توجه و حمایت شوهر داره اما چکار کنه زندگیش ول کنه بره مگر مردا ککشون میگزه مردا ازخداشونه زن ول کنه بره ازاد باشن خوش بگذرونن جوری حرف میزنید انگار ما زن نیستیم و نمیفهمیم این چیزارو 

خودمون هم میدونیم نیاز ب توجه و حمایت شوهر داره اما چکار کنه زندگیش ول کنه بره مگر مردا ککشون میگزه ...

والا انگار نمی فهمین 

من نگفتم ول کنه بره 

میگم‌حق داره اگر ناراحته . اگر دلگیره

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
والا انگار نمی فهمین من نگفتم ول کنه بره میگم‌حق داره اگر ناراحته . اگر دلگیره

مگر ما گفتیم حق نداره؟ معلومه که حق داره. ولی همه زندگی ها و همه مردا خوب نیستن. هر مردی یه قلقی داره هرکس یه نقطه ضعفی داره 

دو ماه

وا تو دوماه به این نتیجه رسیدی که خیانت کنی اون وفت طرف با ستا بچه چیکار کنه؟؟گهواره رو ببر پیش شوهرت 

لابد بچت بد خوابه یا خودت پر سرو صدایی و همسرت مجبوره صب برا سرکار

عزیزم بفکر زندگیت باش این افکار سمی رو بریز دور 

محض اطلاع منم دوتا بچه پست سر هم و در غربت و تنهایی داشتم