2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 103 پست
ترخدا اگ فحاشه اگ عرق خوره بسشتر فکر کننامزدی رو واسه این چیزا گذاشتنمن حتی نامزدیمو. از همه پنخان ک ...

فحاشه عرق میخوره 

قرص مصرف می‌کنه 

بیشعوره 

اشغاله 

ایشالله بمیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شهرغریب بود اولش ک کووور شدم حسابیدومش تحقیق کردیم ولی حب تازه رفته بودن اون خونه و هیچکس نمیدونست ه ...

شرایط سختیه

اما از این به بعد آتو دستش نزده

اگر اسم طلاق اورد و خودتون دو تا بودین بهش بگو حتما چرا که نه؟؟ 

بعد ببینه راضی هستی عقب میکشه و دیگه نمیگه

اینکه بالاتر گفتی فحش خواهرش بدی بنظرم کار درستی نیس، اگر فحش داد تا چند شب سر سنگین بمون و رابطه خواست نده. مرد رو اینجوری موزیانه باید اذیت کنی. 

واسه رابطه هم که شده دیگه فحش نمیده

اینکه الان ناراحته و شنیدی حالش خوب نیس معلومه اسم طلاق رو الکی میاره

یعنی چی مهریه ندارم. ببخشیدا کجا این مد هست. کدوم شهرستان؟؟

مهریه فقط ی شاحه گل رز انداختم

هعییی خریت محض

ما اصلا طلاق نداریم وقتی شوهر میکنی یا زن میکیری دیگ تاابد همونه فک میکردم اینک اینجورخ…هعیییی نمیدنستم

خانوادش ببینی جوری زبون میریزن که همونجا میگی ای بابا این دختره بده اینا مااااهن

فحاشه عرق میخوره قرص مصرف می‌کنه بیشعوره اشغاله ایشالله بمیره

عزیزم دیووونه ای خدایی؟؟ تو نامزدی این چیزا فهمیدی و هنوز باهاش نامزدی😭😭ترخدا ایندت رو خراب نکن‌خواهش میکنم اگ اینایی ک میگی هست حتما جداشو

بخدا هیچ دختری حقش نیست زندگیش خراب بشه هیچکس😭

شرایط سختیهاما از این به بعد آتو دستش نزدهاگر اسم طلاق اورد و خودتون دو تا بودین بهش بگو حتما چرا که ...

اره خودم اتو‌دسستش دادم الان بخاطرهمین م‌ندم صبرکردم ببینم خودش میره درخواست بده یانه 

من گفتم هرکاری میکین بکن خودم ازت جدا میشم

من۲۵ سالمه الانخوشبحالت ۱۶ سالت بوده و عقل داشتیییی اونقد

زنده باشی

اینو گفتی یاد اون موقع افتادم چند نفر از مسئول های دادگاه کیف میکردن واسم میگفتن با این سن چقدر رو تصمیمت قاطع هستی و کوتاه نمیای شجاعی

فدات عزیزم ایشالا توم هر روشی به صلاحته بشه برات ❤️دوس داری باردار باشی؟

مرسی عزیزم

ناخواسته نبست ی مدته اقدام بودم  همس میگفتم درست میشه اخلاقش

ولی واسه سالگرد عقدم‌ون حسابی ابرومو برد

حسااابی

و‌ دیگ دیدم اصلا اززش نداره

الان فعلا مشکوکم امیدوارم ی بچه این وسط بدبخت نشه

حدقل اگ قرارع همیشه این باشیم یه بچه وسطم‌ن نباشه…