2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14239 بازدید | 251 پست
عزیزم زن ستیزی نیست ما نمیدونیم اون مرد چشه من دیدم مردی که بیمار بوده مشکل هورمونی و غدد داشته و هی ...

الان که تو نظرات اغلب اسی رو قضاوت کردن منم شاکی شدم

بعد چرا همش زن ۸۰ خودشو بزاره 

که اسی طفلی با این اوصاف بازم گذاشته واضحا به شوهرش گفته بیا کنار هم باشیم 

شوهرش بازم از رو نرفته

خب اگه این تاپیک مال یک مرد بود همه میگفتن چه زن بشوری وای حق داری بری زن دیگه بگیری....

حالا که اسی زنه همه به ایشون خرده میگیرن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
عزیزم چطور خواهربرادرید که 2ماهه زایمان کردی؟ یه مقدار زمان بده، هم خواب بچه بهتر بشه، هم اوضاع روحی ...

دقیقا منم تو اتاق بودم با بچه بزرگ تر ک شد اومدم تو هال شوهرمم یکم ازمون فاصله میگرفت مثلا تو حال میخابید من تو پذیرایی

بعد مدتی دیدم خودش جاشو آورد تو پذیرایی پیش ما بعضی موقع بهش میگم برو تو اتاق بچه نمیزاره بخوابی نمیره تازه ناراحتم میشه میگه مگه مزاحمم 😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم در کل نظرات متفاوته منم اوایل برام مهم بود چون خواهرشوهرم میگفت زن و شوهر جدا بخوابن سرد ...

منم خیلی میترسیدم اما الان بهتر شدیم رابطمون خوبه بچه وسطمون میخوابه 

دقیقا منم تو اتاق بودم با بچه بزرگ تر ک شد اومدم تو هال شوهرمم یکم ازمون فاصله میگرفت مثلا تو حال می ...

اره بابا اگه کلا سرد میشدیم وپیش هم نمیخوابیدیم که دومی وسومی و.... درست نمیکردیم😂😂

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
الان که تو نظرات اغلب اسی رو قضاوت کردن منم شاکی شدمبعد چرا همش زن ۸۰ خودشو بزاره که اسی طفلی با این ...

کی گفته همیشه زن 80 خودشو بزاره من گفتم؟ گفتم متقابله شاید یه روزی یه جایی تو همین زندگی مرد 100 خودشو گذاشته باشه مگر ما بودیم بینشون. بعضی زنا متاسفانه فقط نسبت به مردا جبهه میگیرن یعنی برا زن پیش نمیاد مدتی بی حوصله باشه حوصله مرد نداشنه باشه رابطه نخواد 

منم خیلی میترسیدم اما الان بهتر شدیم رابطمون خوبه بچه وسطمون میخوابه

خدا حفظش کنه منم چون دومی زود اومد دوتاشون کوچیکن یکی اینورم میخوابه یکی اینورم 😅😅😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آره منم چون حس بد دارم نمیرم سمتش

ببین من خیانت دیدم ب بدترین شکل همه میگفتن چرا موندی چطور کنارش میخوابی چطور تحملش میکنی. فکر نکن جداشدن راحته فکرنکن هر مردی از راه رسید میتونه بهتر از شوهرت باشه هر ادمی بدی هایی داره پس به فکر ساختن باش تا جایی ک میتونی مطمئن باش نتیجه تلاشت را میگیری اگر نگرفتی بعد تصمیم جدی بگیر. تازه من بچه ندارم 

کی گفته همیشه زن 80 خودشو بزاره من گفتم؟ گفتم متقابله شاید یه روزی یه جایی تو همین زندگی مرد 100 خود ...

من واقعا انتظار ندارم این زن ستیزی رو یک تنه برطرف کنم

ان شاءالله  امام زمان ظهور کنه حق همه ی مظلومارو از ظالما پس بگیره

اللخصوص  بعضی زن های این  مملکت

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
ببین من خیانت دیدم ب بدترین شکل همه میگفتن چرا موندی چطور کنارش میخوابی چطور تحملش میکنی. فکر نکن جد ...

عزیژم چه قلب بزرگی داری 

خیلی تحملش سخته 

برات آرزوی موفقیت و درخشش دارم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ببین من خیانت دیدم ب بدترین شکل همه میگفتن چرا موندی چطور کنارش میخوابی چطور تحملش میکنی. فکر نکن جد ...

خب عزیزم اشتباهه ک موندی الان جوونی توان و صبر و حوصله داری ده سال دیگه نمیتونی 

کاشکی من برمیگشتم ده سال قبل جدا میشدم