2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13005 بازدید | 248 پست
تا حالا امتحان نکردن تا چیزی رو امتحان نکنی متوجه نمیشی خوب میتونن کارشون بکنن بعد گه خواستن بخوا ...

عزیزم اصلا شوهر من رابطه نمی‌خواد وگرنه هم تایم خالی زیاد هست هم خواب بچه ب موقع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فاصله نگرفتم دارم رک بهش میگم دیگه نمی‌دونم چیکار. کنم

عزیزم خب چ اشکالی داره یمدت بقول کاربرا گهواره ام ببر پیش خودتون یا هرجور شده کنارش بخاب کم کم بهت عادت میکنه

من اوایل ازدواجمون حتی وقتاییم ک قهر میکردیم حداقل بالشتمو میزاشتم کنارش میخابیدم الان حتی اگرم من جدا بخابم شوهرم سختشه و دوس نداره جدا بخابیم

خانمی که بخاطر اینکه شوهرش پیشش نخوابه بره خیانت کنه فاتحه اون زندگی باید خوند

چطور اگر زن پیش مردش نخوابه تمکین نکرده و مرد میتونه باهرکی دلش خواست بره پس فاتحه اونو چطور باید خوند😂

چی میگی برا خودت اصلا سمتم نمیاد انگار خواهر برادریم زن نیاز ب محبت و عاطفه و دوست داشته شدن داره اگ ...

ببخشید حق با شما هست فک کردم فقط شب پیشتون نمیخوابه 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

برای پر شدن خلاهایی که شوهرم بوجود آورده

خلا پر نمیشه بدترم خالی میشه

از خودت بدت میاد بعدش

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بچه دو ماهشه،تا مدتها رابطه نداشتن طبیعیه ،من فکرکنم سر بچه اولم تا ۷ماه رابطه نداشتم

وای جدی ؟

چرا ؟بچه اول فرق می‌کنه 

من بچه دومم هست 

تازه سر بچه اولم دو هفته بود ک رابطه داشتیم 

این تغییر ب این زیادی عجیبه