2777
2789
عنوان

دیشب محترمانه به شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 46 پست
برگرد خونه ت عزیزم

دقیقا همین کارو کردم 

حالا که ظرفیت نداره میمونم خونه که مجبور شه بمونه

بخدا جرات ندارم برم خونه بابام، خب شاید یه شب لازمه اونجا باشم ، دیگه جرات ندارم برم خونه ش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همین کارو کردم حالا که ظرفیت نداره میمونم خونه که مجبور شه بمونهبخدا جرات ندارم برم خونه بابام ...

یه شب اشکال نداره ولی اگه بخوای کلا خونه نباشی انتظار داشته باشی اونم بشینه تو خونه از دوری تو شعر دلتنگی بگه با کمال احترام خیال باطله

عزیزم اینکه ینفرو اینقدر محدود کنی کار خوبی نیستاجازه بده گاهی بره بیرون ، مرد ها سیستم فکریشون اینج ...

عزیزم شوهرم همیشه با دوستاشه 

مغازه داره، هر شب تا ساعت ۱۰ با دوستاشه 

هر وقتم دورهمی دارن رفته 

اما ساعت ۱ شب تا ۳ شب با دوستش اونم با اصراری که به من می‌کنه بمونم خونه بابام ، اعصابمو خورد کرد 

بهش گفتم دیشب هم رفتی ، هر شب که نمیشه 

عزیزم شوهرم همیشه با دوستاشه مغازه داره، هر شب تا ساعت ۱۰ با دوستاشه هر وقتم دورهمی دارن رفته اما سا ...

اره گلم واقعا هر چیزی حدی داره

یوقتایی ک دوستا طرف بدرد نخورن ک باید کامل قطع کرد

اما هفته ای یبار دوبار ادم روحیش عوض میشه

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم
مگه شکنجه ست مبری بعد میگی بشین. تو خونه در ودیوارو نگاه کن

عزیزم بهش نمیگم بشین خونه 

شوهر من تا ۱۰ شب مغازه س 

شاگرد داره، تو تایمی که مغازه س هر جا بخوان میرن 

هر وقتم خواسته دورهمی رفته ، پارک رفته و ....

اما از اینکه به من گفت بمون خونه بابات و من نمیتونم فردا صبح زود ببرمت سر کار ، تا گفتم اوکی میرم خونه بابام 

گفت خب منم با دوستام میرم بیرون، بعد ۳ شب برگشت خونه 

دوباره شب بعدشم همین جور کرد 

من نمی‌دونم شوهرم چرا تو خونه جا نمیگیره 

اره گلم واقعا هر چیزی حدی دارهیوقتایی ک دوستا طرف بدرد نخورن ک باید کامل قطع کرداما هفته ای یبار دوب ...

ببین هر وقت بخواد بره هیچی نمیگم 

اما از حد گذرونده بود و اینکه افتخارش جلوی دوستاش اینه که من هر جا بخوان برم به خانومم میگم و اونم اوکیه 

چون بقیه شون با دروغ میرن بیرون

منم دیدم داره سواستفاده می‌کنه بهش گفتم 

یه شب اشکال نداره ولی اگه بخوای کلا خونه نباشی انتظار داشته باشی اونم بشینه تو خونه از دوری تو شعر د ...

نه عزیزم خودش گفت بمون ۱ شب بود 

بهش گفتم شما دیشب هم یا هم بودین 

هر شب هر شب نمیشه که 

ببین هر وقت بخواد بره هیچی نمیگم اما از حد گذرونده بود و اینکه افتخارش جلوی دوستاش اینه که من هر جا ...

خوب کردی

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم