2777
2789
عنوان

دیشب محترمانه به شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
عزیزم بهش نمیگم بشین خونه شوهر من تا ۱۰ شب مغازه س شاگرد داره، تو تایمی که مغازه س هر جا بخوان میرن ...

خودت که گفتی رفیق باز بوده قبلا الانم سعی کن نخوای کلا عوضش کنی آرام وآهسته تعهد وزندگی متاهلی رو بهش گوشزد کن اگه بخوای بذاریش تحت فشار نتیجه عکس میده .بالاخره اگر همین دو مورد بوده بالاخره حتما به تفریح احتیاج داشت نادیده بگیر ولی رهاشم نگن .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت که گفتی رفیق باز بوده قبلا الانم سعی کن نخوای کلا عوضش کنی آرام وآهسته تعهد وزندگی متاهلی رو به ...

تو این مدت هر جا خواسته رفته 

هر وقت دوست داشته هم رفته 

اما دیشب دیگه اعصابمو خورد کرد ، چون بهش گفتم می‌خوام بیام خونه گفت نهههه بمون دور هم خوش بگذرانید ، بعد تا گفتم اوکی 

گفت خب می‌خوام برم بیرون با دوستام 

نه عزیزم خودش گفت بمون ۱ شب بود بهش گفتم شما دیشب هم یا هم بودین هر شب هر شب نمیشه که

کاملادرکت میکنم من هروقت میرفتم خونه مامانم یامثلامسافرت واجبی پیش میومدهمین گرفتاری وداشتم بیشترمیگفتم برخونه مامانش خیالم راحت تربودخیلی بدهست خداکنه ازسرش بیفته من که نتونستم واخرهم این رفیق بازی هاکاردست خودش وماداد😐

داداشم شم مقصر نیست میگی مجرده اون درکی از زندگی متاهلی نداره طبیعیه میخواد برا خوشگذرونی خودش پابه ...

می‌دونم 

تازه اصرارشم می‌کنه شب بیا خونه مامان بخواب ، شوهر منم از خدا خواسته می‌ره می‌خوابه 

تو این مدت هر جا خواسته رفته هر وقت دوست داشته هم رفته اما دیشب دیگه اعصابمو خورد کرد ، چون بهش گفتم ...

باشه اشکال نداره بعد از این بیشتر خونه بمون شرایطی پیش بیار که تو خونه به دوتاتون خوش بگذره تفریحات دونفره بذار و کلی کار دیگه کم کم از سرش میفته 

کاملادرکت میکنم من هروقت میرفتم خونه مامانم یامثلامسافرت واجبی پیش میومدهمین گرفتاری وداشتم بیشترمیگ ...

من برادر متاهل دارم 

هیچوقت شب خونه پدرم نخوابیدن 

نمی‌دونم چرا تا من میمونم خونه پدرم ، اونم می‌ره خونه مامانش 

احساس میکنم از خونه فراریه

می‌دونم تازه اصرارشم می‌کنه شب بیا خونه مامان بخواب ، شوهر منم از خدا خواسته می‌ره می‌خوابه

خب دیگه اون به فکر خودشه.ولی چرا حساسی خونه مامانش بخوابه خب تنها تو خونه باشه یعنی بهتره ؟یا میگی عادت میکنه 

من برادر متاهل دارم هیچوقت شب خونه پدرم نخوابیدن نمی‌دونم چرا تا من میمونم خونه پدرم ، اونم می‌ره خو ...

بازاونجابهتره اونجوری اشکال نداره ازاینکه بیرون باشه واینابهتره که شوهرمنم خونه مامانش روخیلی دوست داره اگه اوکی هستن بزاربره 

دیگه اینقدر گیر میدی دوست داره نباشی تا بهش خوش بگذره

عزیزم افتخارش اینه خانمم گیر نیست با هم رفیقیم 

الآنم چون چند شب ۱ تا ۳ شب رفت بیرون بهش گفتم از نظرم خودم باید میگفتم