2777
2789
عنوان

به مناسبت سالگرد خیانتش🥀💔

241 بازدید | 25 پست

ببخشید حال روحیم خوب نیست و اینجا تنها جایی هست که میتونم حرف بزنم🥀

💔🥀💔🥀💔خانمای عاشق من همسرم خیلی ادعا میکرد عاشقمه گل میگرفت کادو میگرفت سوپرایز میکرد خیلی زبونش خوب بود ولی در عین حال خیلیم دعوا داشتیم و میزد و میشکست....

خیلی حامی بود اما فقط حامی من نبود

پارسال چنین روزایی متوجه شدم غیر از من زنهای متاهل دیگه ای تو زندگیش وجود دارن

وقتی حرف میزدم با اون زنا میگفتن مهربونه و فلان

و میگفتن توروهم دوست داره

با اونام رابطه خوب و حتی عاشقانه داشت 

با یک نفرشون بیرون میرفته کادو گرفته و گفته بود دلم بغلتو میخواد...یکی دیگشون از شهر دیگه بود و رابطه خیای خوبی داشتن صداش میزد مریمم مریم زیبای من🥲

از قبل از من با چند نفرشون رابطه داشته و ادامه دار بوده و من بهش شک میکردم اما ردی از خودش به جا نمیگذاشت تا اینکه فهمیدم و یکساله همه زندگیم ریخت بهم

کمکم کنید چیکار کنم که حالم خوب بشه

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

ببین بنظرم آدم یا میمونه و میبخشه یا جدا میشه ... حد وسطی وجود ندارد. جاری من موند ولی نبخشید الان هشت سال 

هر دو روز بروز افسرده تر

بچه ها هم همینطور

ی زندگی که معلوم نیست چیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط میگم اگ حامی داری و بچه نداری جدا شو. اگ نداری مستقل شو رابطه محافظت شده داشته باش و بوه دار نشو اصلااا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اینو ول کنی کل کشور و اباد میکنه 

بعدم مردا کمتر عاشق میشن این دوس دارم و قربونت برم و این مضخزفاتم شگرد شونه

خیلی سادست مردا با زبون گول میزنن زنا با ناز و عشوه

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
الان جدا شدی

نه عزیزم

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

روانکاوی با تکنیک خواب درمانی و طرحواره درمانی  میتونه به کمرنگ کردن خاطرات و جلوگیری از مرور جزییات خیلی کمک کنه 

میدونم هزینش زیاده اما شما به هر دلیل که خودت صلاح میدونی موندی حتما دلایل محکمی هستن پس برای درست  ادامه دادن و دچار فروپاشی نشدن  باید بتونی دوام بیاری 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
یعنی با اینهمه کارنامه، اصلا تو متوجه نمیشدی هرز میره؟ چه حرفه ای بوده که مدیریت میکرده

بله خیلی حرفه ای بوده متوجه میشدم یکم مشکوک میشدم که منو متهم میکرد به بدبینی بیماری و....

ای وای عزیزم🥺من اگه بودم با اینکه با تمام وجود عاشق همسرمم ولی نمیساختم باهاش و جدا میشدم بنظرم نباید مبخشیدیش باید جدا بشی این مرد لیقات زن وفادارو نداره یا اگه میخوای بمونی و موندی به خودت برس و جوری باش که محل ندی بهش بی اعتنایی کن اینو همیشه یادت باشه تو با بقیه هم پریده حرفایی که به تو گفته رو همرو به بقیه هم زده پس این مرد مرده زندگی نیس عزیزدلم بازم اگه میمونی کلا عوض کن خودتو تیپتو رفتارتو همه چیتو

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

روانکاوی با تکنیک خواب درمانی و طرحواره درمانی میتونه به کمرنگ کردن خاطرات و جلوگیری از مرور جزییات ...

دوام اوردم ولی از درون دارم متلاشی میشم به مو بندم

ای وای هیچ کاری نکردی ترسی اجرا گذاشتن مهریه

هیچ